Este cap de setmana es programa una jornada d´infart en la primera categoria de l´Autonòmic de Frontó Parelles-Trofeu Diputació de València, amb tres enfrontaments a priori molt igualats.

Començarà en la vesprada de hui divendres la jornada en el frontó d´Almenara, on l´equip local -Ximo i Fran- rebrà la visita d´Almussafes -Luis i Dani- a les 20:00 hores, i es pot considerar una partida de necessitats, sobre tot per a la formació d´Almenara, que du dos jornades disputades i no ha aconseguit puntuar. Ha de reaccionar prompte per tal de no despenjar-se de les quatre primeres posicions que dónen accés a les semifinals. Almussafes també està en una situació pareguda, aixó sí, només ha disputat una partida fins ara.

Ja per a la vesprada de demà dissabte es programa la partida que disputaran Quart de Poblet -Adrán i Arcusa II - i Racó Pobla Vallbona -Pasqual i Moro-, a partir de les 18:00 hores, en una partida molt atractiva, entre dos equips que s´espera que estiguen en la lluita pel títol. Per a diumenge, a partir de les 12:00 i al frontó Baró, l´equip de Xest -Adrián i Alejandro- rebrà la visita de Museros -Enrique i Lemay-, tot i que coincideix que els visitants també gasten la instal.lació xestana com a frontó local. És tracta d´una partida de pronóstic incert que es presenta molt atractiva, degut al bon estat físic dels components de les dos parelles.

Pel que fa a la segona categoria, éstes són les tres partides que es disputaran esta jornada: Benicarló-Almussafes B, Quart de Poblet B-Casinos, Almussafes C-Quart de Poblet C i descansarà en esta jornada l´equip de Llíria.

En la tercera categoria les partides que es programen són les següents: Grup A: Paterna - Godella B i Tamborí A-Alcublas B; Grup B: Godella A - Xúquer i Tamborí B-Alcublas A; Grup C: Moixent E - Moixent D i Moixent C-Moixent E