Primer punt per al trio de Pedreguer

Marc, substitut de Miguel, no desentona i amb un gran Pere supera a Pere Roc II per un ajustat 60-50

12.03.2016 | 11:08
Primer punt per al trio de Pedreguer

Marc, Pere i Héctor II van superar 60-50 a Pere Roc II, Dani i Tomàs II en la primera partida de semifinals del Circuit Professional, disputada ahir a Vilamarxant. El jove escaleter de Montserrat va entrar en l´equip de Pedreguer a última hora pel virus estomacal de Miguel. En un moment clau de la competició, quasi sense temps per a preparar-se psicològicament per al debut, Marc no va desentonar. Al contrari. Es va mostrar adaptat al màxim nivell, va fer bé els rebots, els caps, i va deixar gotes de la seua marca: deixar-se l´ànima en cada pilotada, fer-ho tot, i fer-ho bé. No tindre-li por a la pilota a l´aire o de bot de braç. El debut somiat.

Marc es va mostrar magistral, però qui va fer els quinzes més espectaculars i transcendentals de la vesprada fou Pere. Amb l´absència de Miguel, el de Pedreguer va adoptar el rol de capità. Ordenà la feina, estigué solvent en la seua tasca, i va dibuixar colps que alçaren al públic de Vilamarxant. En una partida de quasi dues hores, Pere no va baixar el nivell en cap moment i es va convertir en el principal artífex d´un triomf que va tombar les postures inicials.

La partida tingué moltes errades per moments. Tant Oltra com Pedrito patiren des de la pedra. Però en el tram final, quan tot s´havia de decidir, va fer acte de presència l´èpica, els quinzes agònics i la tensió. Marc, Pere i Héctor II van desperdiciar un 45-30 a favor, que Pere Roc II, Dani i Tomàs II van igualar a 45. A partir d´este moment, l´heroica. I en esta tesitura, Marc es trobava còmode. De fet, fou més regular i efectiu que Pere Roc II, i ahí va estar part de la clau de la victòria. La seguretat dels tres ahir de roig va fer insuficient la capacitat passadora dels blaus. S´havia de fer alguna cosa més per emportar-se el primer punt de la sèrie, i qui ho va posar sobre les lloses fou el trio de Pedreguer-Masymas. La semifinal continuarà el proper dia 20 a Massamagrell, ja amb Miguel en el seu lloc. El Circuit regala als aficionats un nou home a seguir: Marc.

Segona semifinal
Soro III i Salva (València) s´enfrontaran demà a Francés, Félix i Carlos (Vila-real) en la primera partida de la segona semifinal del Circuit Professional, programada per a les 11:30 hores a Pelayo.

El duel enfronta a una parella que s´ha mostrat intractable en el campionat i ha igualat a punts amb el líder de la fase regular, i un trio que va començar amb dubtes i ha acabat la lligueta ple de conviccions i seguretats. Molta responsabilitat de la millora la té el lideratge de Félix, el capità de la nau en què Francés ha guanyat jerarquia, i Carlos ha aportat els quinzes necessaris per sumar els jocs clau de les partides decisives.

Després del primer assalt de Pelayo, la semifinal viatjarà a Guadassuar, el dia 23, i es desequilibraria, en cas de repartiment de victòries, el dia 26 a Pedreguer.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine