La quarta jornada del ´XLI Campionat Autonòmic de Galotxa - Trofeu El Corte Inglés´ va deparar una de las grans sorpreses del que portem de campionat, al caure derrotat al líder del torneig. Foios tenia l´oportunitat de distanciar-se en la classificació general, però no va aprofitar l´ocasió i a pesar de jugar com a local, va caure derrotat amb total justícia per l´actual campió del torneig, l´equip de Montserrat. El 45-70 final va fer justícia al joc que desplegaren ambos equips, a més per a l´equip de Montserrat la partida deixa unes grans sensacions, ja que desprès de renovar casi completament al seu primer equipo, el rendiment del conjunt integrat per Jesús Manuel, César, Oscar y Pau es va apropar a les expectatives dels seus aficionats.

La derrota de Foios, la va aprofitar l´equip de Quart de les Valls per a recuperar el liderat de la fase de grups. El conjunt comandat per Javi "Moro" va guanyar amb facilitat en el seu desplaçament a Alfarp per enfrontar-se al segon equip, als que no van permetre aconseguir cap joc (0-70). Per la seua part, el primer equip del club de Marquesat va superar 60-70 al equip de Meliana, en la seua visita a la canxa de la localitat de l´Horta Nord. La jornada es va completar amb la partida que va enfrontar a Massalfassar contra Beniparrell, duel en el qual els locals es van imposar als rivals per un ajustat 70 per 55. L´equip que ha descansat aquesta jornada ha sigut el d´Albuixech.

En la categoria Juvenil, la classificació continua comandada per Beniparrell que ha aconseguit ple de punts fins al moment, mentre que en segona categoria el grup A esta liderat per Borbotó A i Albuixceh C amb 9 punts i en el grup B, el Faura A és el líder destacat amb 9 punts.