El campionat Autonòmic de Frontó per parelles - Trofeu Diputació de València tenia aquest passat cap de setmana una jornada molt interessant que enfrontava els quatre primers classificats i als perseguidors també entre ells. En partida que es disputava al frontó de Quart de Poblet, s´enfrontaven els locals a l´equip de Racó - La Pobla Vallbona. Es dir, Adrián i Arcusa II, rebien a Pasqual i Moro. Els primers, en bon estat de forma, van caure a casa front un equip que, després de les dos partides que ha disputat ha sumat els sis punts.

A Xest es disputava altra partida que a priori és presentava molt interessant, per una banda la parella campiona, la dels locals, Adrián i Alejandro, i d´altra banda la de Museros que formen Enrique y Lemay. Els de casa van anar per davant tota la partida, amb un avantatge que anava al voltant dels 5-7 punts, diferència que van aconseguir mantindre fins el final de la partida per guanyar finalment per un marcador de 41 a 33. La partida va resultar molt entretinguda amb quinzes de gran dificultat.

El divendres es disputava també partida a Almenara, entre els jugadors del club local, Ximo i Fran, que rebien la visita d´Almussafes, que formaven amb Luis i Dani. Els d´Almenara aconseguien una importantíssima victòria davant una forta parella pel resultat de 41 a 25, emportant-se així els tres punts en joc. Aquestos resultats provoquen que els de Xest continuen primers amb 9 punts, La Pobla és segon amb 6 punts (però té una partida menys disputada), tercera és la formació de Quart de Poblet amb 5 punts, Museros ocupa la quarta posició amb quatre punts. Aquestes formacions serien les que accedirien a dia de hui a les semifinals, però per a eixe circumstància encara queden moltes jornades. Almenara és el cinquè de la classificació amb els tres punts aconseguits aquesta jornada, mentre que Almussafes i Moixent ocupen la sisena i setena posició respectivament, dos equips que encara no han aconseguit puntuar. Ara, la màxima categoria tindrà tres setmanes de descans, la primera d´elles amb motiu de la festa fallera, la segona per pasqües i la tercera, perquè es programen diferents festivals en els que molts jugadors d´aquesta categoria estan anunciats.

Pel que fa a la segona categoria, Quart de Poblet suma ja 9 punts, ple de victòries. Ocupen la segona i tercera posició els equips de Casinos i Benicarló, Almussafes B és el quart. El Quart de Poblet C, Llíria i Almussafes C no han pogut puntuar encara. En tercera , els líders són, Paterna, del grup A, Godella A i Alcublas A empaten en grup B, i Moixent B, en el C.