Raúl és intervingut amb èxit de la lesió al muscle

El mitger torna hui a casa i s´estima que transcorreran cinc mesos fins a la reaparició

16.03.2016 | 11:21

Raúl abandonarà hui l´Hospital 9 d´Octubre de València on ahir va ser intervingut per a solucionar una lesió en el muscle dret.
L´operació, de dues hores de durada, va ser un èxit i bàsicament va consistir a tallar el tendó danyat per a ancorar-ho per davall de la seua posició natural.

Raúl hi haurà de quedar-se en repòs durant uns dies i la rehabilitació començarà una vegada li lleven els punts. Serà aleshores quan el jugador comence a definir el pla d´entrenaments però en principi es preveu que transcorreran al voltant de cinc mesos fins a la reaparició.

Superdeporte va visitar ahir al de Godelleta que es mostrava animat tot i l´infortuni. «Estic bé. El cirurgià, Pablo Cañete, m´ha dit que el tendó estava destrossat. Però el problema ja està solucionat i ara ja solament pense en la recuperació i en tornar a jugar», explicava.

El mitger està impacient per recuperar la mobilitat i començar a treballar. De fet pensa que el més dur vindrà al principi, precisament per no poder realitzar cap exercici. «Supose que ara, mentre estiga parat, se´m farà molt llarg. Però en el moment que puga menejar les cames per a muntar en bicicleta i córrer imagine que ho portaré millor per l´activitat i per la motivació de reaparéixer», comentava.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine