La ‘Setmana fallera’ de Pelayo continua hui amb la disputa de dues partides, com és habitual en la vesprada del dijous en este recinte, però amb novetats en l’horari i en la configuració del cartell.

La primera confrontació estarà protagonitzada per joves promeses. Fins ací total normalitat. Però l’inici s’ha avançat un poc, a les 16.30 hores, perquè la segona partida comence a les 17.30 hores. D’esta manera, la sessió acabarà prou més prompte del que és habitual.

Pel que fa al cartell, el dijous no és habitual anunciar a les figures més destacades del moment. És un dia més propi dels professionals que estan en el segon escaló, dels primers espases que han eixit d’una lesió i necessiten rodatge o dels joves que s’han guanyat l’oportunitat de demostrar que poden coincidir amb els jugadors consagrats. Esta setmana especial es farà una excepció: Miguel i Pere s’enfrontaran a Pere Roc II i Félix.

Els quatre pilotaris requerits poden presumir de ser dels més decisius en l’actualitat. Una bona mostra és que tots estan jugant les semifinals del Circuit Professional.

Jornada estel·lar

Ahir es va completar una de les jornades més atractives de la fira doncs s’anunciaven dues partides amb les millors figures del raspall i l’escala i corda. El públic va respondre acudint en gran nombre.

En primer lloc, sense corda, Moltó i Dorín s’imposaren a Ricard, Brisca i Raúl per 25-20. L’equilibri i l’emoció marcaren l’envit.

A continuació, en la disciplina d’aire, Puchol II, Dani i Tomás II superaren a Soro III, Salva i Héctor II per 60-30. El trio guanyador va estar perfecte. En el derrotat, Soro III va estar al nivell dels rivals però no va ser el cas de Salva i Héctor II.