Més figures per a la fira de Pelayo

Quatre semifinalistes del Circuit Professional s´anuncien hui en la ´Setmana fallera´

17.03.2016 | 12:42

La ´Setmana fallera´ de Pelayo continua hui amb la disputa de dues partides, com és habitual en la vesprada del dijous en este recinte, però amb novetats en l´horari i en la configuració del cartell.

La primera confrontació estarà protagonitzada per joves promeses. Fins ací total normalitat. Però l´inici s´ha avançat un poc, a les 16.30 hores, perquè la segona partida comence a les 17.30 hores. D´esta manera, la sessió acabarà prou més prompte del que és habitual.

Pel que fa al cartell, el dijous no és habitual anunciar a les figures més destacades del moment. És un dia més propi dels professionals que estan en el segon escaló, dels primers espases que han eixit d´una lesió i necessiten rodatge o dels joves que s´han guanyat l´oportunitat de demostrar que poden coincidir amb els jugadors consagrats. Esta setmana especial es farà una excepció: Miguel i Pere s´enfrontaran a Pere Roc II i Félix.

Els quatre pilotaris requerits poden presumir de ser dels més decisius en l´actualitat. Una bona mostra és que tots estan jugant les semifinals del Circuit Professional.

Jornada estel·lar
Ahir es va completar una de les jornades més atractives de la fira doncs s´anunciaven dues partides amb les millors figures del raspall i l´escala i corda. El públic va respondre acudint en gran nombre.

En primer lloc, sense corda, Moltó i Dorín s´imposaren a Ricard, Brisca i Raúl per 25-20. L´equilibri i l´emoció marcaren l´envit.
A continuació, en la disciplina d´aire, Puchol II, Dani i Tomás II superaren a Soro III, Salva i Héctor II per 60-30. El trio guanyador va estar perfecte. En el derrotat, Soro III va estar al nivell dels rivals però no va ser el cas de Salva i Héctor II.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine