La Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València tancarà este cap de setmana la fase regular. Les quatre places de les semifinals ja estan adjudicades però falta concretar com queden definides les eliminatòries.

La competició es trasllada hui fins al trinquet de Genovés on Sergio i Coeter II s´enfrontaran a Ian, Moro i Miravalles. Esta és l´única partida de les tres que queden pendents que no té transcendència a efectes de classificació.

La confrontació suposarà l´adéu de la parella, que abans de començar el campionat va ser assenyalada per la gran majoria dels participants com l´equip amb més possibilitats de jugar la final. I és que Sergio arribava pletòric, sent el rest més pròxim en rendiment al número u, Moltó. I Coeter II, que té l´atenuant d´haver jugat amb molèsties físiques, continua gaudint del títol oficiós de millor mitger.

Però ni Sergio ni Coeter II han rendit d´acord al seu nivell. I en una competició amb equips tan igualats, aquell que afluixa ho acaba pagant. Hui tindran l´oportunitat d´acomiadar-se amb honors.

Del trio solament es pot parlar meravelles. Ian, Moro i Miravalles són els únics que no coneixen la derrota i la seua magnífica trajectòria els ha assegurat el primer lloc en la classificació, independentment del que passe a Genovés. Ara per ara és l´equip favorit per a aconseguir el títol. I clar, el rival a evitar en les semifinals. Amb esta situació, les dues últimes partides guanyen en interés perquè és segur que els altres tres equips semifinalistes es deixaran l´ànima per aconseguir el triomf. L´objectiu és no acabar quarts per a no emparellar-se contra Ian i els seus companys.

La penúltima partida es jugarà el dissabte a Bellreguard on Moltó i Sidahmed tindran en la contra a Ricard, Sanchis i Roberto.

La situació és molt semblant a la d´esta vesprada a Genovés. Un equip, la parella, diu adéu perquè no ha complit amb les expectatives. L´altre, el trio, ha completat una fase regular molt meritòria. El triomf asseguraria Ricard, Sanchis i Roberto, com a mínim, la tercera posició.

Ja en diumenge, la ronda en curs acabarà en el trinquet de Xàbia on Punxa i Brisca jugaran contra Moncho, Canari i Tonet II. El derrotat, molt probablement i depenent també del que passe a Bellreguard, conclourà quart en la taula, el lloc que no vol ningú.