El trinquet Pelayo acull esta vesprada una nova jornada, la penúltima, de la fira que s´ha batejat amb el nom de ´Setmana fallera´. Hui solament es jugarà una partida en la qual s´anuncia a Francés i Jesús contra Marc i Javi.

El primer que s´ha de destacar de la confrontació és l´hora del començament, les huit de la vesprada. I és que l´organització ha tingut en compte la Nit del Foc i ha pensat en un públic que probablement voldrà gaudir de l´espectacle pirotècnic. Presenciar la partida, sopar i veure els focs d´artifici és un pla que no està gens malament.

En l´estrictament esportiu, el més correcte seria destacar primer la presència de Javi i Jesús. No en va es tracta de dos dels mitgers més reconeguts, d´autèntics referents en la seua posició. Però Francés i Marc, components de la nova fornada que ve espentant amb força, estan acaparant molts elogis últimament pel seu bon fer juntament amb les figures consagrades.

Francés ha debutat enguany en el Circuit Professional i aspira a jugar la final. Per la seua banda, Marc va jugar el passat divendres la primera partida de la semifinal entre els equips de Pedreguer i Benidorm com a substitut de Miguel. I el de Monserrat va estar senzillament perfecte. La Setmana fallera acabarà demà. De nou s´ha tornat a pensar en l´activitat fallera i s´ha programat una sola partida a les 17.30 hores perquè el públic puga arribar a la Cremà sense problemes.

Pel que fa a la jornada d´ahir, en la segona partida, l´estel·lar, Pere Roc II i Félix guanyaren a Miguel i Pere per 60-55. Els quatre protagonistes rendiren a gran nivell.