Després d’un mes de competició Almussafes marxa al front del grup A, amb set punts, un més que es esgon classificat, Torrent A, mentre que el tercer, la Pobla de Vallbona A, suma ja cinc punts al seu caseller. Els cuers Riba-roja A i Guadassuar estan pendents encara de sumar els seus primers punts. Ja en el grup B es la Pobla de Vallbona B qui encapçala la taula, amb sis punts, dos més que el jove equip d’Alfara de la Baronia, sent el tercer classificat l’equip de Massalfassar, amb tres punts.

Es dona la casualitat enguany que els dos equips finalistes de la pasada temporada en primera no segueixen en competició, ja que la majoria dels seus joves jugadors han passat a jugar en partides anunciades, sent d’aquesta manera la competició de galotxa en trinquet una excelent pedrera per al món de l’escala i corda.

Segona categoria

En segona categoria de la competició són Torrent B, els debutants de Moncada A, Riba-roja C i Castelló de la Plana els que lideren els diferents grups. Torrent C i Torrent E, junt a Moncada C i Almassora A són els primers dels grups de tercera categoria.