Moncho, Canari i Tonet II es van imposar 25-5 a Punxa i Brisca en l´última partida de la fase regular de la Lliga de raspall - Trofeu Diputació de València, disputada ahir al trinquet de Xàbia. Els tres punts sumats pel trio gràcies al marcador final de 25-5 els permeten mantindre la segona posició en la classificació i, per tant, evitar l´encreuament més temut en les semifinals del campionat, contra el primer classificat, l´invicte trio d´Ian, Moro i Miravalles.

A Xàbia, Moncho i els seus dominaren la partida després de l´intercanvi inicial de jocs amb Punxa i Brisca (5-5). L´equip capitanejat pel rest de Manuel ha anat millorant les seues prestacions amb el pas de les jornades, i ara afronta una eliminatòria interessant contra altre equip que ha deixat grans sensacions, el de Ricard, Sanchis i Roberto.

En l´altra eliminatòria, Ian i els seus companys afronten un xoc contra Punxa i Brisca en què apareixeran com a clars favorits. Tot i això, qualsevol cosa és possible, més encara si es té en compte que les semifinals es decidiran al millor de tres partides, igual que la gran final.

Els encreuaments ja estan decidits, però hui, a la seu de Val Net, es portarà a terme el sorteig de seus de cadascun dels enfrontaments. Una de les semifinals començarà el divendres a Piles, i continuarà a Guadassuar i Bellreguard. L´altra tindrà la primera partida el dissabte a La Llosa de Ranes, la segona a Genovés, i la tercera, si fóra necessària, es disputaria a Xeraco.