Poc a poc totes les competicions oficials de la temporada de primavera-estiu van coneguent les seus per a les finals de cadascuna d´elles.

En l´edició 33 del Campionat Autonòmic de Raspall Parelles, trofeu Diputació de València, ha estat la població de Genovés l´escollida per la FPV per a acollir les seues finals, tant de les quatre categories masculines com de les quatre femenines. Tornaran a jugar-se en el seu carrer Mestre Hernàndez, a la porta del Museu de la Pilota i al costat del trinquet municipal, tal i com es feren en el 2007, temporada en la qual aquesta población de la Costera va acollir les finals del trofeu de clubs degà del raspall. Tot i que en els últims anys també ha acollit altres finals, com la del Diputació Parelles, en el 2014, i enguany mateix es jugaren les finals de l´Autonòmic Individual de Raspall. En breu es signarà el conveni de cola·laboració entre Pere Revert Miralles, alcalde de Genovés, i Jose Daniel Sanjuan, president de la FPV. El primer cap de semana de juliol els aficionats al raspall podran acudir a Genovés a gaudir d´aquestes finals, en les quals els clubs de Xeraco i Beniparrell defensen els títols en la màxima categoria masculina i femenina, respectivament.

El Corte Inglés de Galotxa

El Campionat Autonòmic de Galotxa, en el qual hi ha tres grups de categories (carrer, trinquet i escolar), ja coneix les seus de les finals de cadascuna d´elles. En el cas de la competició de carrer, ha estat Beniparrell l´ajuntament que ha aconseguit ser escollit per a rebre les finals de la 41ª edició. Cinc seran les partides que es jugaran a mitjans de juliol en el carrer de pilota ´El Surdo´ de Beniparrell, recinte que ja va acollir les finals de carrer de 2006 i 2011, així com les de xiquets del 2006 i 2013. L´ajuntament local, mitjançant l´alcalde Salvador Masaroca, va signar el conveni amb la FPV aquest mes de març. El primer equip del club de Monserrat es l´actual campió en la màxima categoria i defensa el títol del 2015 guanyat en la canxa de Faura.

Per la seua part, la competició de galotxa en trinquet torna a Torrent, que ja va ser seu la temporada pasada, en la qual va haver tot un éxit d´assistència, al omplir-se el trinquet torrentí, la qual cosa ha provocat que en el 2016 leas finals es juguen altra vegada al mateix lloc. També es jugaran les finals del Trofeu d´Estiu d´escala i corda entre les parets del trinquet de Torrent, pero l´última semana de juliol.

Completarà el torneig de galotxa les seues categories escolars, que de nou disputaran les finals en el carrer de pilota de Vinalesa, ja que es l´instal·lació més adequada per a les mateixes, per les seues dimensions.

Frontó Parelles torna a Albal

En l´any 2012 va ser l´últim que es varen organitzar les finals del Campionat Autonòmic de Frontó Parelles, trofeu Diputació de València. Han passat quatre temporades per a que aquest torneig de la Diputació torne al frontó de la Cooperativa Santa Ana d´Albal. Cal recodar, això sí, que en el 2013 es varen jugar les finals de l´Individual de Frontó. A mitjans de juliol sis partides portaran una de les competicions més interessants a la població de l´Horta Sud.

Per confirmar

La resta de competicions oficials, queden encara a l´espera de conformació de seus per les finals. Tot i que el trinquet de la Pobla de Vallbona ja està decidit que serà la seu de les finals del Campionat Autonòmic Individual d´Escala i Corda, que es jugaran l´últim cap de semana de juliol, i nomes falta la signatura entre l´ajuntament local i la FPV, hi ha altres competicions que queden obertes per als posibles interessats.

Son els casos del l´Individual de Galotxa, que l´any passat es va repartir entre Faura i Vinalesa, i de l´Individual de Raspall Femení, que en la temporada 2015 es va celebrar en el trinquet de Rafelbunyol.