En el sorteig de les semifinals també van estar presents alguns dels responsables dels trinquets on es jugaran les partides.

En teoria, la semifinal més decantada és la que enfrontarà a Punxa i Brisca contra Ian, Moro i Miravalles. I és que el trio ha passat per damunt de tots en la fase regular. Tot i això, José María Puig, trinqueter de Piles i president del club de pilota local, estava content per tenir en el cartell al millor equip i al seu paisà. «L´altra partida la férem en la fase regular i ara volíem a Punxa. Estem contents tot i que sembla una eliminatòria desigual. Però creguem que la parella pot donar la sorpresa», explicava. I en l´altra semifinal, Puig no veu favorits i aposta per la tercera confrontació.

En representació del trinquet de La Llosa de Ranes va estar Balduino Company, a qui també li ha tocat la partida esperada. «Llevant de Canari, els altres jugadors són de la zona i segur que atrauran molta gent. A més és una semifinal que es presenta molt interessant per igualada», explicava.

Pel que fa al duel entre Ian i Punxa, ´Baldu´ també va atorgar la condició de favorit a l´equip del de Senyera però sense descartar res. «Punxa i Brisca han millorat molt des que va començar el campionat».