CIRCUIT PROFESSIONAL

Francés empata amb Soro III a Guadassuar

La classificació per a la final del Circuit es decidirà el dissabte a Pedreguer

24.03.2016 | 13:09
Francés, en un moment de la partida disputada ahir a Guadassuar.

Hi haurà tercera partida. L´equip de Vila-real de Francés, Félix i Carlos ha igualat la semifinal del Circuit Professional contra la parella de València de Soro III i Salva en imposar-se dimecres en Guadassuar per un ajustat 60-50.

La confrontació va ser com la primera, la de Pelayo, és a dir, magnífica; tal vegada millor doncs els cinc jugadors es deixaren l´ànima en cada colp i sempre jugaren a fer el quinze i no a assegurar i a esperar l´errada dels rivals.

Al principi van dominar amb certa autoritat Francés, Félix i Carlos perquè les seues accions fregaren la perfecció. A l´altre costat de la corda, Soro III i Salva complien però no jugaven amb la mateixa intensitat. D´ací que el trio se n´anara en tres jocs, per a sorpresa de molts, doncs la ´postura´ havia eixit favorable als rojos (15-30).

Però una vegada que el motor dièsel de Soro III va agafar la temperatura ideal, els rojos van passar decididament a l´atac. I amb la inestimable ajuda de Salva, que ficava la pilota on volia, la parella va ficar les taules a 35.

A partir d´este moment la partida no va tindre amo. I a l´emoció es va sumar la qualitat màxima. Cap dels dos equips errava. Al contrari, els dos bàndols obsequiaven als presents amb intercanvis que generaven boques obertes, mans al cap i finalment tancades ovacions.

Francés i els seus companys tornaren a manar en l´electrònic encara que la diferència no era la mostrada pel 40-55. Però algú havia de sumar i eren els blaus els que aconseguien més quinzes per xicotets detalls.

Després va vindre el conat de remuntada de la parella, el 50-55. Però l´espectacle s´acabà en el joc posterior, encara que continuarà el dissabte al trinquet de Pedreguer.

Miguel i Pere Roc se la juguen a Vila-real
El Circuit Professional coneixerà divendres el nom del primer equip finalista. El trinquet de Vila-real acollirà la disputa de la tercera i definitiva partida de la semifinal que enfronta al conjunt de Pedreguer-masymas de Miguel, Pere i Héctor II contra el de Benidorm amb Pere Roc II, Dani i Tomás II.

L´incertesa en el desenllaç és màxima. Les dues confrontacions anteriors es resolgueren amb el mateix resultat de 60-50 i els dos trios arriben en un moment de forma superlatiu.

Com que divendres és dia festiu, el trinquet de Vila-real no farà prèvia de juvenils i la semifinal començarà a les 17.45 hores.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine