Les semifinals de la Lliga de Raspall Diputació de València començaran divendres al trinquet de Piles amb la primera partida de l’eliminatòria que enfronta a Punxa i Brisca contra Ian, Moro i Miravalles.

Els pronòstics són molt favorables al trio doncs es tracta del millor equip amb diferència de la fase regular. Ian i els seus companys han acabat líders destacats amb ple de victòries i de punts.

Però si hi ha un escenari propici perquè la parella done la sorpresa, eixe és el trinquet de Piles. En primer lloc perquè és la casa de Punxa i podria jugar en ell amb els ulls tancats. També perquè la pista no és excessivament gran i això redueix un poc l’avantatge del trio per la superioritat numèrica. La següent partida d’esta semifinal es jugarà el dimecres vinent a Guadassuar. La tercera, en cas de ser necessària, es disputaria a Bellreguard el dissabte 9 d’abril.

Guille reapareix

En l’actualitat del raspall també és notícia la reaparició de Guille, que hui jugarà al trinquet de Bellreguard després d’estar quasi sis mesos de baixa per una lesió al maluc.

El d’Alzira vol tornar a ser un referent en la posició del rest. En la temporada anterior va arribar a les finals de la Lliga i la Copa.

Pelayo tanca per la festivitat de la Setmana Santa

El trinquet Pelayo de València tancarà este dijous les seues portes amb motiu de la festivitat de Setmana Santa. La ‘Catedral’ tornarà a l’activitat el dissabte. Primer jugaran juvenils i a continuació s’anuncia a Santi, Jesús i Tomás II contra Marc, Javi i Carlos.

Altres recintes que han variat la seua oferta habitual esta setmana són els de Vilamarxant, Genovés i Sueca, que no obriran divendres, així com el de Bellreguard, que ha suspés la sessió del diumenge vinent.