CIRCUIT PROFESSIONAL

Miguel, Pere i Héctor II jugaran la final

La semifinal entre les formacions de Soro III i Francés es decideix hui en el trinquet de Pedreguer

26.03.2016 | 13:04
Miguel, Pere i Héctor II jugaran la final

L´equip de Pedreguer-masymas de Miguel, Pere i Héctor II s´ha guanyat el dret de jugar pel títol de campió del Circuit Professional després d´imposar-se a la formació de Benidorm de Pere Roc II, Dani i Tomás II en la partida de desempat de la primera semifinal. La confrontació va tindre lloc ahir en el trinquet de Vila-real i es va resoldre pel resultat de 60-50.

Els ara ja finalistes tingueren en Miguel al seu gran protagonista. El de Petrer va estar millor que bé, sensacional, i va destacar en absolutament totes les facetes del joc.

Però la victòria va ser cosa de tres. I Pere també va aportar en gran mesura a base de canonades i de restar pilotes, així com Héctor II, molt segur en la seua parcel·la.

Del trio derrotat també s´ha de parlar meravelles. Per la intensitat de Pere Roc II i la manera en la qual es va buidar al rest, pel mestratge de Dani i pel rendiment de Tomás II, un vertader mal de cap per als contraris des de la punta.

Fins al tram final de la confrontació els dos equips anaren sumant de manera alternativa des del dau i el rest. Ja en les acaballes Miguel i els seus es mostraren un poc més segurs i eficaços en la rematada.

Cara o creu a Pedreguer
El cartell de la gran final es concretarà esta mateixa vesprada en el trinquet de Pedreguer, escenari del tercer assalt de la semifinal que enfronta a l´equip de València de Soro III i Salva contra el de Vila-real amb Francés, Félix i Carlos. La partida obrirà la sessió al recinte alacantí a les 17:00 hores per a aprofitar la llum natural. La confrontació no té favorit i és previsible que la victòria es decidisca per detalls, com va passar en les dues partides prèvies, que acabaren amb el mateix resultat de 60 per 50.

Tampoc s´espera que cap formació varie la seua rutina de treball. La parella sempre ha basat el seu joc en la seguretat. Salva té via lliure per a buscar la pilota perquè està fent un campionat sensacional i cobrint les esquenes estarà Soro III, que està actuant com el número u que és.

En el trio i segons s´ha vist al llarg de la competició, Francés jugarà apegat al rebot per a restar amb criteri. Davant, Félix es situarà molt a prop del debutant per a explotar la seua pegada. I en la punta Carlos endarrerirà un poc la seua posició, però tampoc de manera exagerada, bé siga per a parar la pilota o per a rematar-la, segons convinga.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine