El trinquet de La Llosa de Ranes va acollir ahir la primera partida de la segona semifinal de la Lliga de Raspall. Ricard, Sanchis i Roberto van aconseguir el primer punt davant Moncho, Canari i Tonet II, que cediren per un ajustat 25-20.

Com que els dos equips han arribat a esta fase final molt parells en rendiment i números, la confrontació va transcórrer d´acord a com s´esperava i va estar marcada per l´equilibri i l´emoció. Tant és així que Moncho i els seus companys tingueren val per a acabar amb la igualada a 20. La diferència en el marcador mai va ser superior a un joc i els parcials caigueren indistintament des del rest i del dau. També va ser semblant la manera de jugar dels dos equips. En el rest, Ricard i Moncho treballaren de valent per als seus companys. Ells s´encarregaven d´espentar primer i de propiciar les segones jugades. En el mig, Sanchis i Canari també caminaren de la mà. Però en moments puntuals el primer va ser més decisiu en la consecució de quinzes. Davant, Roberto i Tonet II foren els gran protagonistes perquè ells assumiren la responsabilitat de la rematada, a més amb gran encert.

La sèrie

La semifinal continuarà el divendres vinent en el trinquet de Genovés. Si haguera igualada a una victòria, el desempat es jugaria a Xeraco el diumenge 10 d´abril.

En l´altra semifinal, Ian, Moro i Miravalles sumaren el primer punt el dissabte a La Llosa de Ranes en imposar-se amb relativa comoditat sobre Punxa i Brisca pel tanteig de 25-10. El trinquet de Guadassuar acollirà la segona partida el dimecres vinent mentre que la hipotètica tercera es disputaria a Bellreguard el dissabte dia 9 d´abril.