La Lliga Dos i Lliga Promeses de raspall han tancat les seues respectives fases regulars i esperen la disputa de les semifinals. Les partides estan definides però falta ubicar-les per sorteig en els dos trinquets designats.

Com en la Lliga professional, una eliminatòria enfrontarà al primer de la taula contra el quart mentre que en l’altra jugaran el segon i el tercer. Però a diferència de la competició de les figures consagrades, les semifinals es completaran a partida única i no al millor de tres. El mateix passarà amb la final. Els dos títols es decidiran a Bellreguard el diumenge 17 d’abril. En la Lliga Dos, Pablo i Néstor s’enfrontaran a Vercher i Pau per un lloc en la final. L’altra semifinal la disputaran Jeffry i Lorja contra Mario i Borja.

En canvi, pel que fa a la Lliga Promeses, una eliminatòria mesurarà a Kilian y Raúl contra Montaner i Valls. En l’altra, Ximo i Lora jugaran contra David i Adrià. Es dóna la circumstància que Lorja està participant en les dues competicions i podria arribar a les dues finals. En eixe cas es prioritzaria la Lliga Dos, que és l’escaló inferior a la categoria professional i un altre pilotari el substituiria en la competició de la Lliga Promeses.

En La Llosa de Ranes

El trinquet de La Llosa de Ranes serà el dissabte vinent l’escenari de la primera semifinal de les dues competicions. Primer es jugarà la partida de la Lliga Promeses i a continuació la de la Lliga Dos.

El cartell de les dues finals es concretarà el divendres 8 d’abril en el trinquet de Genovés. El sorteig per a ubicar cada semifinal en el recinte corresponent es farà, clar, abans del dissabte, molt probablement demà.