Les lligues de promoció esperen les semifinals

Les eliminatòries de les dos categories estan definides però s´han de sortejar els trinquets

28.03.2016 | 11:31

La Lliga Dos i Lliga Promeses de raspall han tancat les seues respectives fases regulars i esperen la disputa de les semifinals. Les partides estan definides però falta ubicar-les per sorteig en els dos trinquets designats.

Com en la Lliga professional, una eliminatòria enfrontarà al primer de la taula contra el quart mentre que en l´altra jugaran el segon i el tercer. Però a diferència de la competició de les figures consagrades, les semifinals es completaran a partida única i no al millor de tres. El mateix passarà amb la final. Els dos títols es decidiran a Bellreguard el diumenge 17 d´abril. En la Lliga Dos, Pablo i Néstor s´enfrontaran a Vercher i Pau per un lloc en la final. L´altra semifinal la disputaran Jeffry i Lorja contra Mario i Borja.

En canvi, pel que fa a la Lliga Promeses, una eliminatòria mesurarà a Kilian y Raúl contra Montaner i Valls. En l´altra, Ximo i Lora jugaran contra David i Adrià. Es dóna la circumstància que Lorja està participant en les dues competicions i podria arribar a les dues finals. En eixe cas es prioritzaria la Lliga Dos, que és l´escaló inferior a la categoria professional i un altre pilotari el substituiria en la competició de la Lliga Promeses.

En La Llosa de Ranes
El trinquet de La Llosa de Ranes serà el dissabte vinent l´escenari de la primera semifinal de les dues competicions. Primer es jugarà la partida de la Lliga Promeses i a continuació la de la Lliga Dos.

El cartell de les dues finals es concretarà el divendres 8 d´abril en el trinquet de Genovés. El sorteig per a ubicar cada semifinal en el recinte corresponent es farà, clar, abans del dissabte, molt probablement demà.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine