Les lligues de Palma i Llargues, pertanyents ambdues al Trofeu Diputació d´Alacant reprenen la seua marxa este cap de setmana amb la disputa de la sisena jornada de la lligueta regular.

El plat fort de la jornada, sens dubte, es servirà a Benimagrell, on l´equip local rebrà l´actual líder i campió del es últimes edicions, Sella. Es dir, es una reedició de les finals disputades a Agost a 2014 i 2015, on s´enfrontaven els dos equips en la lluita pel títol. En aquest cas hi haurà en joc només tres punts, però haurà d´estar alerta l´equip de Benimagrell, que és tercer amb només un punt més que Campello, i en aquesta jornada es juga continuar tercer. Parcent, equip que ocupa la segona posició, es desplaçarà este cap de setmana fins Mutxamel. Campello que és quart, rebrà a casa la formació de Murla. La partida que tanca la jornada és la que enfronta a La Vila i La Nucia, en la que els primers han d´aconseguir la victòria per tal de no distanciar-se molt de la quarta posició.

Pel que fa a la lliga de Palma, també hi haurà una partida molt interessant, es veuran les cares Sella, quart classificat, i Agost, que és líder. Encara que hi ha dos equips més entre ells, estos dos equips estan separats per només tres punts. En esta categoria és segona la formació de Murla amb 10 punts, empatada amb Benidorm, que és tercer. Els de Murla rebran a Calp, cuer en la classificació, mentre que els de Benidorm rebran Tibi A, en partida també molt interessant, a hores d´ara als dos equips els separen dos punts. Laguar i Tibi B es veuran les cares en partida que de moment, donarà tranquilitat a l´equip guanyador, que veurà més lluny les últimes posicions.

El grup de Llargues de València tindrà també una de les partides més interessant que es poden veure en este grup, programant l´enfrontament entre València i Borbotó, estan empatats a 6 punts i l´equip guanyador serà líder en solitari. Nàquera i Alfara disputaran l´altra partida d´aquest grup, en jornada en la que descansarà l´equip de Godella.

En segona de llargues es disputaran aquestes partides:

Llíber - Fondó

Campello - Benidorm

Tormos - Crevillent

Descansarà el líder Xixona

Ja parlant de la tercera categoria de llargues, es programen les següents partides:

Xaló - Parcent

Crevillent (líder) - Agost

Descansarà Murla

Els dos grups de la segona categoria de Palma tindran aquestes partides:

Grup A:

Tibi A - Sella A (líder)

Benimagrell - Benimantell

Finestrat - Sant Vicent

La Nucia - Benasau

Grup B:

Laguar - Xàbia

Poble Nou - Parcent

Tibi B (líder) - Orba

Benidorm - Sella B

Partides sisena jornada en la tercera categoria de palma:

Relleu - Mutxamel

Sant Vicent - Finestrat (líder)

Benifallim - Crevillent

Poble Nou - Castells

En categoria juvenil es disputarà la partida entre Sella i Agost.

-------