Ara sí la Lliga Dos i la Lliga Promeses de raspall tenen definitivament configurades les semifinals en ubicar les dues eliminatòries en els seus respectius trinquets. En un principi s´anava a fer un sorteig per a assignar els recintes però finalment s´ha fet per consens perquè alguns dels jugadors tenien compromisos d´estudis. I a estes edats, la formació és el primer.

A diferència de la Lliga de Raspall professional, on les semifinals es juguen amb la fórmula del millor a tres partides, la classificació per a la final es resoldrà en una sola confrontació.

La primera semifinal d´ambdues competicions es disputarà el dissabte vinent en La Llosa de Ranes. Primer, en la Lliga Promeses, Ximo i Javi s´enfrontaran a David i Adrià. A continuació, en la Lliga Dos, Jeffry i Lorja jugaran contra Mario i Borja.

En estes eliminatòries apareixen els equips que han acabat la fase regular en segona i tercera posició.

La segona semifinal es completarà el divendres 8 d´abril a Genovés. L´ordre serà el mateix: en la Lliga Promeses, Kilian i Raúl es mesuraran a Montaner i Valls. I en la Lliga Dos, Pablo i Néstor tindran en la contra a Vercher i Pau.

En este cas es tracta del líder de la fase regular i el quart de la taula.