Ricard, Sanchis i Roberto es van convertir ahir en el segon equip finalista de la Lliga de raspall després de vèncer 25-5 a Moncho, Canari i Tonet II al trinquet de Genovés, on es disputava el segon assalt de la semifinal entre ambdós trios. Esta victòria, sumada a la del dissabte passat a La Llosa, converteix als de Ricard en aspirants al campionat més prestigiós del raspall professional per equips. La final també es decidirà en una sèrie al millor de tres partides, que començaran el proper dia 16 a Bellreguard.

A Genovés, Ricard, Sanchis i Roberto foren superiors línia per línia i en conjunt. Després d’un intercanvi inicial de jocs (5-5), els guanyadors es van escapar gràcies a una major seguretat en defensa i efectivitat a l’hora de buscar el quinze.

Semifinal de la Lliga 2

També en la modalitat de raspall, la Llosa de Ranes acull hui (18.30 hores) la primera semifinal de la Lliga 2, campionat on es foguegen els joves aspirants a figura. S’enfrontaran Jeffry i Lorja contra Mario i Borja. La presència de Lorja també en les semis de la Lliga Promeses ha motivat que s’ajorne l’eliminatòria d’esta competició, també programada per a hui, però que es disputarà dijous vinent, també a La Llosa. Jugaran Ximo i Lorja a David i Adrià.