Els protagonistes de la final del Circuit Professional ultimen la preparació de la segona partida, programada per a les 11.30 hores de demà en el trinquet de la Ciutat de la Pilota de Moncada.

Soro III i Salva tornaren ahir al trinquet blau

, tal com avançaren el passat dimarts. L’entrenament, segons explicava ahir el mitger a este diari, va ser semblant al primer però prou més suau.

Els dos jugadors dedicaren una part de la sessió a pilotejar i l’altra a preparar situacions més concretes com fer el dau o buscar la llotgeta de baix, però amb una intensitat menor a la del dimarts. «Es tractava de soltar el braç», comentava Salva.

El mitger coincidia ahir en les declaracions que va realitzar el campió individual en acabar el primer entrenament. «Tenim mot clar que ens toca arriscar i passar decididament a l’atac. No podem deixar que ells duguen la iniciativa perquè al ser tres tornarien a dominar com a Pelayo», dia.

Pel que fa a les declaracions realitzades pels components del trio ahir en este mateix diari, on asseguraven que mantindrien la tàctica de jugar la pilota molt alta, Salva s’ho va creure a mitges. «Els va eixir molt bé i seria lògic però es tracta de trinquets distints, sobretot per la tela. Però si ens busquen així, ens farem arrere i ja està. La nostra prioritat és no deixar-los jugar còmodes», afegia.

En teoria, el d’ahir va ser l’últim entrenament de Soro III i Salva a Moncada. Però el mitger no descarta tornar a soles el dissabte de matí, a la mateixa hora de la partida, per a comprovar la incidència de la llum solar en el trinquet.

En l’equip rival, Pere i Héctor II han canviat d’opinió respecte a les seues declaracions del dimecres i hui tornaran al trinquet blau, esta vegada sense Miguel. «En un principi estava bé amb eixe entrenament, que va ser molt satisfactori. Però com que Héctor i jo teníem previst entrenar este divendres una miqueta, a soles en els nostres pobles, hem pensat que seria millor quedar i fer-ho junts a Moncada. Serà una sessió curta i sense apretar però així ens acoblem una miqueta més al trinquet», comentava Pere ahir.

Miguel, Pere i Héctor II

seran campions si tornen a guanyar a Soro III i Salva, que jugaran per a forçar el desempat del dia 17.