Les entrades de la final de la Lliga de Raspall - Trofeu Diputació de València eixiran hui a la venda en el trinquet de Bellreguard. Els aficionats podran adquirir les seues localitats per a la primera partida, programada per al dissabte vinent en el recinte que gestiona El Zurdo. Els preus són de 10 euros per a l´escala i 8 per a les galeries.

Segons informa Emi Peris, component de la nissaga El Zurdo, les localitats estaran numerades, com ha passat amb el Circuit Professional. D´esta manera s´eviten aglomeracions per a fer-se amb el millor lloc. El primer que compra tria.

Un altre punt de venda seran les oficines de Val Net en Silla a partir del dilluns. El dimarts també hi haurà entrades en el trinquet d´Oliva. Els aspirants al títol són Ian, Moro i Miravalles així com Ricard, Sanchis i Roberto. Els primers arriben invictes a la final però els segons no paren de millorar en les seues prestacions i estan en el seu millor moment.

En les competicions paral·leles de promoció, Vercher i Pau s´han classificat per a la final de la Lliga Dos mentre que Mata i Raúl jugaran la de la Lliga Promeses. Les semifinals es jugaren ahir a Genovés.