Hui és un d´eixos dies que s´han d´aprofitar per a gaudir de la pilota. I és que Pelayo torna a reunir en dissabte a les millors figures. Però en lloc d´oferir una partida de promoció i la segona de professionals, les dues seran de màxim nivell doncs corresponen a les semifinals del Trofeu Universitat de València.

La primera eliminatòria enfrontarà a Pere Roc II, Félix i Conillet contra Francés, Javi i Carlos. La presència de quatre semifinalistes del Circuit Professional és bona mostra de la qualitat dels equips. Amb una miqueta més de sort, Pere Roc II, Félix, Francés i Carlos serien els que jugarien demà a Moncada pel títol de campions.

També cal destacar els duels entre línies. Al rest, el joc elèctric i sempre ofensiu de l´esquerrà Pere Roc II es mesurarà amb la sang freda i domini de la pilota de Francés.

Al mig apareix l´artilleria pesada, els pilotaris que fa mesos que pugnen per ser considerats els més decisius en la seua parcel·la.

I davant, més saba nova. Carlos, amb quasi l´experiència d´un veterà perquè es tracta d´una figura precoç i un Conillet cada vegada més consolidat. Després, Puchol II i Jesús jugaran contra Marc, Dani i Tomás II.

La parella és mel. Basta amb recordar que tant Puchol II com Jesús són imprescindibles en els millors cartells. En el trio, Dani guiarà el potencial d´un altre jove que espenta per a ser primer espasa, cas de Marc. I en la punta, el ´matador´ de Xaló. El quinze és segur amb Tomás II.