ÚLTIMA HORA

Doble sessió de luxe amb l'Universitat de València

El trofeu, un dels més prestigiosos dels disputats amb un format curt, completa hui en el trinquet Pelayo les dues semifinals

09.04.2016 | 12:19

Hui és un d´eixos dies que s´han d´aprofitar per a gaudir de la pilota. I és que Pelayo torna a reunir en dissabte a les millors figures. Però en lloc d´oferir una partida de promoció i la segona de professionals, les dues seran de màxim nivell doncs corresponen a les semifinals del Trofeu Universitat de València.

La primera eliminatòria enfrontarà a Pere Roc II, Félix i Conillet contra Francés, Javi i Carlos. La presència de quatre semifinalistes del Circuit Professional és bona mostra de la qualitat dels equips. Amb una miqueta més de sort, Pere Roc II, Félix, Francés i Carlos serien els que jugarien demà a Moncada pel títol de campions.

També cal destacar els duels entre línies. Al rest, el joc elèctric i sempre ofensiu de l´esquerrà Pere Roc II es mesurarà amb la sang freda i domini de la pilota de Francés.

Al mig apareix l´artilleria pesada, els pilotaris que fa mesos que pugnen per ser considerats els més decisius en la seua parcel·la.
I davant, més saba nova. Carlos, amb quasi l´experiència d´un veterà perquè es tracta d´una figura precoç i un Conillet cada vegada més consolidat. Després, Puchol II i Jesús jugaran contra Marc, Dani i Tomás II.

La parella és mel. Basta amb recordar que tant Puchol II com Jesús són imprescindibles en els millors cartells. En el trio, Dani guiarà el potencial d´un altre jove que espenta per a ser primer espasa, cas de Marc. I en la punta, el ´matador´ de Xaló. El quinze és segur amb Tomás II.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine