El primer classificat fins la setmana passada, l’equip de Genovés, va caure de manera contundent en la seua visita al carrer de Bicorp. Els jugadors locals, Victor, Rafa i Juanjo, només varen permetre sumar un joc a Caxu, Xotet i Vilare, que no van poder adaptar-se al peculiar carrer de la població de la Canal de Navarrés. Genovés, al quedar-se sense sumar cap punt en aquest enfrontament, permet que Alzira s’avance en la classificació, ja que els de la Ribera varen guanyar en la partida que els enfrontava amb Fenollet, equip que pareix marcat aquesta temporada per les lesions.

L’actual campió, Xeraco, continua en la lluita per les primeres posicions, empatat en el segon lloc amb Genovés, amb onze punts, al fer valdre el factor camp, i guanyar al segon equip del club de Bicorp, als quals no permeteren sumar cap parcial. La partida més renyida de la jornada va ser la que enfrontava als equips d‘Oliva i el Verger, que va concloure amb victòria dels de la Marina per un sol joc.

Amb les victòries dels primers classificats la segona categoria va completar la jornada. En el grup A Oliva B, primer en solitari amb dotze punts, dos punts per davant del segon, Rafelguaraf, aconseguien els punts en joc davant La Valldigna i Fenollet B, respectivament. Bicorp C encapçala el grup B gràcies a guanyar al Gavarda, mentre que Planes derrotava al Quatretonda, consolidant la seua segona posició.

Raspall (Femení):Beniparrell no té rival entre les xiques

En la competició femenina Beniparrell continua la seua defensa del títol aconseguit la passada temporada, marcant el terreny a les seues rivals en totes les partides. El divendres passat Noelia i Ana acudiren al trinquet de Bicorp per a enfrontar-se amb Mar i Estefania, les quals aconseguiren sumar tres jocs, però no el que haguera permés sumar un punt a la classificació. Destacar el nivell que están assolint estes joves jugadores, principalment Ana de Beniparrell i Mar de Bicorp, que poden fer el quinze ja des de qualsevol punt del trinquet.

El líder de segona, Beniarbeig, va caure en la seua visita al carrer de Beniparrell. Les xiques de l’escola de la Marina només varen sumar un joc en la partida contra Beniparrell B. El resultat permet a l’equip de l’Horta Sud aproximar-se en la classificació, i situar-se terceres, empatades amb Godelleta. De moment són Moixent i Beniarbeig les que encapçalen la classificació, tot i que les primeres compten amb una partida menys. En tercera, Beniparrell i Bicorp ocupen els primeres llocs. Meliana és més líder del grup de quarta, en véncer diumenge al segon classificat, Beniparrell E.

Frontó. El Racó Pobla de Vallbona és el nou líder

Després de la quarta jornada al campionat de Frontó Parelles - Trofeu Diputació de València, l’equip d’El Racó de La Pobla de Vallbona aconsegueix la primera posició en la màxima categoria, després de dur una marxa impecable, per ara, de tres partides amb 9 punts. En este cas, el passat divendres l’equip líder afrontava un dur envit contra l’equip que fins ara havia dut la batuta en aquesta categoria, la formació de Xest. Pasqual i Moro es mostraven superiors i aconseguien guanyar per 41 a 31 a Adrián i Alejandro. Ara mateix, ambues formacions empaten a 9 punts, però la parella de Xest ja ha completat quatre partides. La notícia negativa de la jornada es produïa a Almussafes, en partida que enfrontava als de la Ribera contra Quart de Poblet (Adrián i Arcusa). Quan el marcador reflectia un empat a 21, Adrián de Quart patia una lesió que l’impossibilitaba acabar. Per tant, el marcador final es quedà en 41 a 0. Els tres punts els sumaren Dani i Luis, els primers d’aquesta temporada. Els de Quart perden una posició i són ara quarts després de que Almenara (Ximo i Fran) assolira la tercera posició en sumar 3 punts en Moixent (Jose i Jaime), ja que guanyaven a domicili per 29 a 41. L’equip de Museros (Enrique i Lemay) descansava esta jornada. Pobla de Vallbona és líder amb 9 punts, els mateixos que Xest, seguits d’Almenara amb 6 i Quart de Poblet amb 5.

Galotxa. Triple empat al capdavant de l’Autonòmic El Corte Inglés

Els vigents campions de l’Autonòmic El Corte Inglés de Galotxa, Montserrat, varen guanyar en el carrer d’Alfarp al segon equip de Marquesat. El 50 a 70 final permet sumar un valuós punt a la formació local, que d’aquesta manera fuig de l’última posició que ocupa ara en solitari l’equip de Meliana. Altre dels favorits, campió en el 2014, Quart de les Valls, no va permetre sumar ni un sol joc al seus rivals del Beniparrell, que no pogueren adaptar-se a les peculiaritats del carrer de la població del Camp de Morvedre. El Marquesat A, per la seua part, va aconseguir una important victòria en Massalfassar, on els locals es possaren per davant, tot i que, finalment, foren els del Marquesat el qui guanyaren l’enfrontament. En Foios es va jugar la partida restant. Els locals no donaren peu a la sorpresa i guanyaren amb facilitat al Albuixech.

La classificació queda encapçalada per Quart de les Valls, Marquesat i Montserrat amb 12 punts, seguits per Foios, amb 11. Fora dels llocs per a la fase final queda Beniparrell, amb 9 punts, un més que Albuixech. En la part baixa trobem al Massalfassar, amb 5 punts. I en posicions de descens els equips de Marquesat B, amb 2 punts, i el Meliana, que només ha sumat un punt en les cinc partides disputades.