La del Trofeu Universitat de València no serà l´única final que es disputarà en el cap de setmana vinent. També en l´àmbit professional, però en la modalitat de raspall, el trinquet de Bellreguard acollirà el dissabte el primer assalt de la final de la Lliga Diputació de València. Ian, Moro i Miravalles jugaran contra Ricard, Sanchis i Roberto. La segona partida es jugarà a Oliva el diumenge 24.

El mateix trinquet de Bellreguard tancarà les competicions de promoció que s´han disputat de manera quasi paral·lela. En este cas els campions es decideixen a partida única.

El dissabte, abans de la confrontació de les primeres figures, Mata i Raúl pugnaran contra Ximo i Lorja pel títol de la Lliga Promeses.

I el diumenge, en la Lliga Dos, Vercher i Pau s´enfrontaran a Jeffry i Lorja.

En la disciplina per dalt corda també s´estan jugant estes mateixes competicions però les dues es troben en la fase regular. La Lliga Promeses continua hui en el trinquet Pelayo on José Salvador, Javi Font i Sergio jugaran contra Salva, Álvaro i Pablo. La Lliga Dos visitarà demà a la vesprada el trinquet de Sueca i a la nit es traslladarà a Murla.