La partida que enfrontarà als equips d´Alzira i Bicorp A, dos dels aspirants al títol, junt al primer del grup, Genovés, que descansarà aquesta jornada per la retirada de l´equip de Fenollet, i del guanyador de la passada temporada, Xeraco, tindrà lloc en el trinquet de la capital de la Ribera, en la qual els jugadors locals multipliquen les seues prestacions. Cal recordar que Genovés marxa en primera posició amb onze punts, un per davant de l´Alzira, seguits per Bicorp A, que suma nou, i per Xeraco, vigent campió i que compta amb huit punts. Junt a la partida de jornada, on estarà la primera plaça en joc, l´equip de Xeraco es desplaçarà al trinquet del Verger, completant la jornada l´enfrontament entre Bicorp B i Oliva, que es jugarà en el carrer de pilota dels primers.

Oliva viurà el derbi entre els seus equips de segona categoria, ja que l´Oliva B jugarà contra el C, en una partida molt interessant. El segon equip del club de la Safor marxa en solitari al capdavant del grup, amb dotze punts, seguit per Rafalguaraf, i per Oliva C, amb huit. En el segon grup de la divisió de plata és Bicorp C qui ocupa la primera posició, i jugarà en casa davant el Quatretonda, tercer del grup.

Ja en la competició femenina el campió Beniparrell continua dominant amb claredat el torneig, sumant totes les seues partides com victòries, sense haver deixat escapar ni un sol punt. Diumenge de vesprada, el carrer de pilota de Beniparrell serà l´escenari on jugaràn Beniparrell i Alqueria d´Asnar, un dels candidats a arribar a la final del torneig, i que està empatat amb Borbotó en la segona plaça.

Les xiques de la pedania de Valencia, per la seua part, rebràn diumenge de matí al Bicorp, quart classificat amb un punt menys. Tancarà la jornada la visita de Monserrat al carrer de pilota de Tavernes Blanques, en una de compromís.

FRONTÓ. La cinquena jornada del Diputació de frontó promet emocions

La nova jornada de frontó parelles - Trofeu Diputació de València encara la seua cinquena jornada que presenta com a partida més interessant la que enfronta al líder de la competició, la parella que formen Pasqual i Moro per La Pobla de Vallbona, amb l´equip de Museros, que formen Enrique i Lemay. Es jugarà diumenge a les 12:00 hores al frontó Baró de Xest. Els de Museros són els cinquens classificats i han d´estar alerta per no quedar fora de les semis. Hi ha que veure com arriba Enrique a la cita, ja que en les últimes jornades patia alguna molèstia al seu muscle dret. La jornada, no obstant, començà anit al frontó d´Almussafes, on la formació local de Dani i Luis rebia a l´equip de Moixent, amb Jose i Jaume, en un duel de necessitats. La tercera partida es disputarà en els frontons de Quart de Poblet diumenge a las 11:00 hores enfrontant la formació local a la d´Almenara. Els de casa arriben tocats a aquest envit. Per Almenara jugaran com és habitual Ximo i Fran,i en joc, ni més ni menys que la tercera i quarta posició. En la segona categoria, hi haurà duel estel·lar, s´enfronten els dos primers classificats, es dir, Quart de Poblet B, líder, i Benicarló.

GALOTXA. Grans partides en el Trofeu El Corte Inglés

En la partida entre dos dels líders del grup, el carrer de pilota de Montserrat, vigent campió, rebrà al guanyador de l´edició del 2014, Quart de les Valls. L´enfrontament que es jugarà aquesta vesprada pot servir per a donar un cop damunt la taula, i donar com a favorit al triomf final a un dels dos. César, Jesús Manuel, Oscar i Pau, jugadors del Montserrat, s´esforçaran per donar una alegria a la seua afició, i derrotar a Moro, Xato, Guillermo i Bervis. La segona partida de la jornada ens portarà a Alfarp, on es jugarà el derbi entre Marquesat A, empatat amb Montserrat i Quart en la primera posició, i Marquesat B, que ocupa lloc de descens. Pero una partida així no te clar pronòstic, tot i que Pau, Gerardo, Sopetes i Benja hauran de fer valer els pronòstics que els donen com a favorits davant Adrián, Fernando, Quelo, Fèlix i Voro. Passem ja als enfrontaments entre veïns, que tant donen de sí. En el primer d´ells serà Foios, un dels equips capdavanters de la classificació, el que visite la canxa de Meliana, on jugarà davant una jove formació que ocupa la última plaça. En el segon enfrontament entre veïns tindrem tot un clàssic, ja que l´Albuixech acollirà en la seua peculiar pista al Massalfassar, ambdós equips estan en la zona tèbia de la classificació, de manera que el guanyador s´aproximaria a les places de semifinals, i el perdedor pot acostar perillosament a les de descens.

GALOTXA. Almussafes i Alfara de la Baronia estan intractables

El campionat de galotxa compta amb dos grups en la primera categoria de trinquet, en el primer d´ells mana en solitari l´equip d´Almussafes, amb deu punts, un més que Torrent; i en el segon grup són Alfara de la Baronia i la Pobla de Vallbona B els que empaten al capdavant de la classificació, tot i que la diferència de jocs es favorable als joves jugadors d´Alfara. Almussafes rebrà en el trinquet d´Alcàsser al Riba-roja, mentre que Torrent jugarà en casa davant la Pobla de Vallbona A. L´Alfara de la Baronia, ja en el grup B, viatjarà al trinquet de Lliria, y la Pobla de Vallbona rep al Massalfassar.