La de hui serà una vesprada gran en el trinquet de Guadassuar doncs el recinte de la Ribera reunirà a un bon nombre de les figures més determinants del moment amb motiu del començament del Trofeu Primavera.

El torneig ha variat el seu format en esta quarta edició. En les tres primeres, les semifinals i la final es disputaven el mateix dia. Les partides, en lloc de començar amb iguals a 15, ho feien a 25 i a 30 en cas de la final.

Enguany s´ha optat per deixar que les confrontacions tinguen la seua durada normal. I davant la impossibilitat de fer tres partides en la mateixa sessió, que seria maratoniana, s´ha optat per repartir el trofeu en dos dies, un per a les semifinals i l´altre per a la final. La sessió d´esta vesprada començarà amb l´eliminatòria que enfrontarà a Miguel, Jesús i Carlos contra Marc, Pere i Héctor II.

D´entre els sis protagonistes, Miguel, Pere i Héctor II són qui més elogis han acaparat en els últims temps. No en va es tracta dels flamants campions del Circuit Professional. El jove Marc de Monserrat també està fent molt de soroll en les darreres setmanes per les magnífiques actuacions signades en competicions oficials i trofeus. El dissabte es va proclamar en Pelayo campió del Trofeu Universitat de València i va estar enorme.

En la segona semifinal, Soro III i Javi jugaran contra Puchol II i Félix. La partida és, a priori, una bomba. Són els dos millors escaleters i els mitgers més decisius. Però hi ha molt més: este ha sigut el primer desafiament de la nova era del trinquet Pelayo. Es va jugar el passat 16 de gener amb victòria clara per a Soro III i Javi i el trinquet es va plenar.