PROFESSIONALS

La nòmina professional s'incrementa

Val Net ha començat amb la renovació de les fitxes i estima augmentar la plantilla en cinc pilotaris

03.05.2016 | 12:11
La nòmina professional s'incrementa

Val Net va començar ahir les negociacions amb els pilotaris professionals de l´escala i corda i el raspall per a la renovació de les fitxes, en la majoria dels casos, tot i que també hi haurà altes.

Com que primer ha d´arribar l´acord amb el jugador, l´entitat encara no pot precisar quants jugadors estaran en nòmina. Però la intenció és augmentar la plantilla en cinc fitxes. La passada temporada hi havia vint-i-un pilotaris de la modalitat d´escala i corda i disset del raspall. En este cas es realitzaran ofertes a vint-i-cinc jugadors de l´alt i díhuit raspadors.

Representants de Val Net assenyalen que l´increment en el nombre de les fitxes ha estat propiciat pels majors ingressos de patrocinadors privats. Per als gestors de l´empresa resulta una satisfacció que cinc nous pilotaris disposen d´un jornal assegurat i estiguen adscrits a la Seguretat Social amb les seues respectives cobertures, sobretot en cas de lesió.

Al mateix temps, els rectors de l´empresa exposen que les quantitats oferides no són les que voldrien i que els jugadors mereixen estar més reconeguts en els seus emoluments per la dedicació i el sacrifici que suposa ser professional de la pilota. Però amb els majors ingressos per patrocini s´ha optat per repartir entre més pilotaris a l´espera que es mantinga esta dinàmica de recuperació i que en un futur es puguen revisar les fitxes a l´alça.

L´empresa de pilota anirà convocant als jugadors durant les dues pròximes setmanes. Ahir, Moltó i Colau van acudir a la seu de l´entitat en Silla i signaren els seus nous contractes.

Des de Val Net no volen avançar més noms fins que l´acord entre les dues parts siga definitiu. Però comenten que continuaran quasi tots els que estaven i que a més es produiran altes d´alguns dels joves que més progressió han demostrat en l´últim any. El criteri per a les altes i les poques baixes ha sigut d´acord al rendiment oferit en la passada campanya en les competicions oficials i en les partides ordinàries.
La duració dels contractes són principalment d´un any però, en alguns casos, la vinculació serà per sis mesos.

En Val Net també apunten que els pilotaris que no puguen incorporar-se en este moment no quedaran en l´oblit i es comptarà amb ells perquè juguen en els trinquets habituals de l´oferta del dia a dia.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine