Es preveu batalla en la final del Trofeu President de la Diputació d’Alacant. Almenys és el que opinen dos dels aspirants al títol, Félix i Tomàs II, que ahir coincidiren a Benissa en la presentació de la partida que es jugarà el divendres en el trinquet d’esta mateixa localitat.

Per a Félix, que forma equip amb Soro III, la principal dificultat és enfrontar-se a un trio tan compensat en un trinquet on les parelles pateixen en inferioritat numèrica.

Un altre problema són les individualitats. I és que per al mitger de Dénia, Puchol II, Dani i Tomàs II arriben a la partida definitiva en un moment de forma especial.

Però Félix confia en les seues possibilitats. I si bé va reconéixer que el trio va ser just guanyador en la jornada inaugural (60-45), també va assenyalar que el desenllaç podria haver sigut un altre si la pilota haguera ‘pintat’ en moments puntuals, sobretot en jocs de val que finalment no concretaren.

Tomàs II també va començar llançant elogis. El pilotari va recordar que enfront estarà el número u, Soro III, i que Félix també gaudeix d’esta condició pel que respecta a la posició de mitger.

Pel que fa a la confrontació entre els dos equips en la fase regular, el de Xaló no pensa que siga un referent vàlid perquè la partida es va decidir per detalls. Però Tomàs II és optimista. El punter ha tornat a ser el que era després de superar una greu lesió. I amb la companyia de dos referents com Puchol II i Dani, confia repetir victòria. En esta quarta edició, el torneig ha variat el format per a convertir-se en un triangular amb equips del màxim potencial. Una bona mostra és que els tercers en litigi, els campions del Circuit, Miguel, Pere i Héctor II, han caigut en les dues partides contra els ara finalistes.