Els compromisos, principalment d´estudis, de la majoria de les protagonistes de la partida femenina de demà en Pelayo, ha impossibilitat organitzar la presentació multitudinària que desitjaven els gestors de la ´Catedral´.

Però en el trinquet de la capital es van congregar ahir Amparo i Joana en representació de les sis jugadores que passaran a la història per ser les primeres a anunciar-se en la sessió estel·lar, la del dissabte. Les dues posaren per als mitjans i mostraren la seua satisfacció, il·lusió i agraïment per la iniciativa que ha dut a terme el nou propietari, José Luis López, amb el seu equip. Amparo de Borbotó i Joana de Tavernes Blanques formaran equip amb Mar de Bicorp. En la contra estaran Noelia i Ana, germanes de Beniparrell, que tindran a Sara de Godelleta com a companya.

Des de Pelayo asseguren que volen donar continuïtat a les partides femenines i que més endavant podria organitzar-se un trofeu. Però sobretot destaquen que les xiques rebran el mateix tracte que els professionals. Esta partida obrirà la sessió. Després, Pere Roc II, Salva i Carlos jugaran contra Francés, Jesús i Héctor II.