El dimecres estaven entrenant junts en el trinquet Pelayo per a preparar la partida del dia 14 contra Félix i Javi. Però els dos escaleters de referència, Soro III i Puchol II, tornaran a ser hui enemics amb motiu de la final del Trofeu President de la Diputació d’Alacant, que es disputa a Benissa.

El campió individual forma amb Félix, que en poc més d’una setmana voldrà apegar-lo contra la paret. Enfront, el de Vinalesa comptarà amb l’ajuda de Dani i Tomàs II.

Els dos equips coincidiren en el mateix trinquet de Benissa en la jornada inaugural. Però la victòria del trio no és una referència vàlida per a esta vesprada perquè la parella també va fer mèrits per a guanyar. La final està, per tant, oberta. El que sí que és probable que es repetisca és la manera d’afrontar l’envit per part dels dos bàndols.

La parella intentarà explotar la seua contundència. Félix serà el principal responsable de sumar amb el canó però les dimensions del recinte permeten a Soro III acabar el quinze des de qualsevol lloc.

El trio té més opcions de joc per la superioritat numèrica i per les distintes característiques de les línies. Puchol II serà qui aporte seguretat sense renunciar a l’atac, de Dani s’espera que oriente depenent del moment i Tomàs és l’estilet.