Trofeu President de la Diputació d´Alacant

Soro III i Puchol II, de nou enemics

Els escaleters s´enfronten a Benissa en la final del Trofeu Diputació d´Alacant

06.05.2016 | 13:15

El dimecres estaven entrenant junts en el trinquet Pelayo per a preparar la partida del dia 14 contra Félix i Javi. Però els dos escaleters de referència, Soro III i Puchol II, tornaran a ser hui enemics amb motiu de la final del Trofeu President de la Diputació d´Alacant, que es disputa a Benissa.

El campió individual forma amb Félix, que en poc més d´una setmana voldrà apegar-lo contra la paret. Enfront, el de Vinalesa comptarà amb l´ajuda de Dani i Tomàs II.

Els dos equips coincidiren en el mateix trinquet de Benissa en la jornada inaugural. Però la victòria del trio no és una referència vàlida per a esta vesprada perquè la parella també va fer mèrits per a guanyar. La final està, per tant, oberta. El que sí que és probable que es repetisca és la manera d´afrontar l´envit per part dels dos bàndols.

La parella intentarà explotar la seua contundència. Félix serà el principal responsable de sumar amb el canó però les dimensions del recinte permeten a Soro III acabar el quinze des de qualsevol lloc.

El trio té més opcions de joc per la superioritat numèrica i per les distintes característiques de les línies. Puchol II serà qui aporte seguretat sense renunciar a l´atac, de Dani s´espera que oriente depenent del moment i Tomàs és l´estilet.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine