Pelayo obri les seues portes al Trofeu Mixt Masymas, competició professional de raspall i escala que compta amb les principals figures del moment. La jornada de hui és doble, i s’obrirà a les 16.30 hores amb un duel esperat. Ricard, proclamat diumenge passat guanyador de la lliga de raspall, xoca per primera vegada des d’aleshores amb Moltó, vigent campió individual. El de Barxeta jugarà acompanyat de Canari, mentre que el de Castelló de la Ribera tindrà en les seues files a Moro i Miravalles, just els seus rivals en la final de la Lliga.

Quan acabe este duel amb altes dosis de morbo, serà el torn dels pilotaris de l’escala i corda, amb l’eliminatòria que tindrà com a contendents Soro III, Jesús i Conillet a un costat, i Marc, Félix i Tomàs II a l’altre. La partida està equilibrada sobre el paper, amb un Marc ja consolidat en els grans cartells, i amb un Soro III que ve de jugar ahir a Benissa la final del Trofeu Diputació d’Alacant. Tot i que el campió individual de Massamagrell és un bou físicament, haurà d’exprimir-se al màxim per fer front a la cita.

La competició d’escala i corda es va estrenar el passat 29 d’abril a Vila-real, amb la victòria de Miguel, Dani i Carlos contra Pere Roc II, Javi i Herrera per un ajustat 60-50. Després de l’eliminatòria de hui, encara en quedarà altra, demà, a Bellreguard. De les tres se salvaran per a semifinals els guanyadors i el millor derrotat així que importa, i molt, el tanteig de l’equip que perda a Pelayo.

La vesprada té tota la traça de ser apassionant, amb un primer plat de raspall en què la màxima expectació se centra en el duel de rests. La Catedral és un recinte ample, en què una parella pot patir molt contra un trío ben compenetrat. L’estranyesa que sentiran els pilotaris en una canxa no habitual també pot ser un factor determinant en el marcador.

Victòria de Punxa

El Trofeu Mixt Masymas va visitar ahir el trinquet de Genovés, on Punxa, Dorín i Tonet II van superar Sergio i Brisca 25-15. El trio va dominar el marcador amb un joc d’avantatge, fins que va arribar el definitiu 20-15, quan va rematar. El jove punter local Tonet II va tindre un destacat paper dins de la bona tònica de l’equip. Sergio encara no està descartat, ja que podria ser repescat gràcies als tres parcials que va sumar a casa.