Puchol II, Dani i Tomàs II es van proclamar ahir campions del Trofeu Diputació d´Alacant després d´una intensa batalla contra Soro III i Javi. El públic de Benissa, seu de la gran final, va gaudir amb una d´eixes partides que creen afició. El trio va comandar el rumb del marcador en tot moment, però Soro III i Javi mai li van perdre la cara a l´enfrontament, que va tindre uns últims jocs memorables, amb cinc pilotaris entregats a la causa.

D´eixida, el trio es va posar per davant amb un 45-25 que presagiava una victòria clara. Però Quico i el seu company de Massalfassar van apreptar de valent per mantindre el pols i amb el 45-55, van rebre l´ovació de la vesprada, en mostra d´agraïment per l´espectacle. Finalment, i després d´un últim parcial amb alternatives, Puchol II i els seus es van imposar de manera merescuda, també després d´una actuació magistral.

Va presidir la final el president de la Diputació d´Alacant, César Sánchez, acompanyat per l´alcalde de Benissa, Juan Bautista Roselló, i el regidor d´Esports de la localitat, Arturo Poquet. Amb vesprades com la d´ahir, este recinte històric recupera el terreny perdut.