El Trofeu Mixt MasyMas tanca hui a Bellreguard (17:00 hores) les eliminatòries prèvies. En joc estan les últimes vacants per a les semifinals, tant de raspall com d´escala i corda. Obriran foc els pilotaris de l´alt, amb el duel que enfrontarà Puchol II, Nacho i Héctor contra Francés, Pere i Monrabal. A continuació serà el torn dels raspadors, amb la partida en què Ian, Roberto i Pau jugaran contra Jeffry, Sanchis i Néstor. L´objectiu dels quatre equips és treure un bitllet per a la següent ronda, amb partides programades el dimarts i el dimecres als trinquets d´Oliva i Guadassuar. La final es reserva per al diumenge 22 al trinquet de Pedreguer.

Les cites de hui tenen nombrosos al·licients. En la de raspall, torna a l´activitat Ian, que el diumenge passat perdia la final de la Lliga de l´especialitat, això sí, deixant clara la seua candidatura a ser un dels pilotaris de referència en la seua posició. El de Senyera ha acabat la màxima competició per equips amb els poders consolidats, i ara li toca confirmar-ho en una competició atractiva. Comptarà amb el bicampió, Roberto, en una posició de major responsabilitat, i el jove Pau a la punta.

A la contra, debuta en un gran torneig professional el brau rest de Pedreguer, Jeffry. Per a data tan important, l´alacantí tindrà el suport del punter campió de la Lliga, l´esquerrà Sanchis, i Néstor a la com a home més avançat. Es tracta de dos equips compensats, en una partida de pronòstic incert. Bellreguard és el trinquet més ràpid del panorama professional, i sol premiar als jugadors de treta poderosa. En eixe sentit, Ian ha demostrat en les últimes dates que té el braç al cent per cent. Sanchis tindrà la difícil missió de defensar a Jeffry.

Quant a la cita d´escala i corda, Puchol II reapareix després de proclamar-se campió del Trofeu Diputació d´Alacant, el passat divendres a Benissa, on va exhibir facultats i gran estat de forma. El de Vinalesa haurà de capitanejar el seu trio, completat amb la pegada de Nacho i el tacte de pilota d´Héctor, per a fer front a Francés, un dels joves que pugen pegant fort i que ja està consolidat en les grans competicions, Pere, actual campió del Circuit Professional, i Monrabal, la sapiència i el coneixement en persona.

Com en el cas del raspall, no hi ha clars favorits. Tot i això, la pegada més contundent de Puchol II en un trinquet en què la pilota corre molt podria afavorir-lo contra un pilotari de més tacte com és Francés. Tot i això, el cartell s´equilibra en eixe aspecte pel mig, amb la presència de Pere, un canoner en estat de gràcia que ha donat el salt definitiu. Tant ells com les puntes tenen molt a dir en una partida que val el pas a semifinals.