Vesprada de remuntades en la jornada doble del Trofeu Mixt Masymas disputada ahir a Pelayo. En la primera partida de la vesprada. Moltó i Canari foren capaços d´alçar un 10-5 en contra davant de Ricard, Moro i Miravalles. La parella va anar de menys a més, tot el contrari que el trio, que no va poder tombar la resistència del campió individual de Barxeta i el seu company de Xeraco. Des de l´iguals a 10, Ricard i el seus tan sols van poder inquietar els rivals amb algun a dos, però estigueren lluny de la victòria final.

Després va arribar el torn de l´escala i corda. Marc, Félix i Tomàs II van començar perfectes, amb quinzes i jocs quasi sense contestació de banda dels rivals. Així avançava la partida, fins al 35-20, moment en què Soro III, Jesús i Conillet es van centrar, començaren a moure´s amb coordinació pel trinquet, a repartir-se la feina, i neutralitzaren els tres jocs de desavantatge (35-35). Després, tot i que Marc i els seus van intentar frenar l´allau de joc, ja no van poder parar la maquinària perfecta en què s´havia convertit l´equip de Soro III.

Els dos equips derrotats d´ahir s´acomiaden de la competició, ja que el seu tanteig és inferior als perdedors de les partides anteriors i no podran ser repescats.