Marc i Pepet han passat de cuers de la Lliga Dos Caixa Popular a quarts classificats en solament dues partides. Ahir es van situar en llocs de semifinals en superar a Giner, Sacha i Manel en el trinquet de Xàbia pel tanteig de 60-40.

La fase regular hauria d’haver acabat ahir a La Pobla de Vallbona on estava programat Pablo i Bueno contra Ferrer, Jordi i Martí. Però la partida, decisiva per a determinar qui serà el quart semifinalista, es va ajornar a causa de la pluja. Probablement es jugarà esta setmana.

El trio de Ferrer té en les seues mans accedir a les semifinals i per extensió deixar fóra de les mateixes a Marc i Pepet. Els bastaria amb sumar un punt. Els equips que tenen el lloc segur en la fase final són els encapçalats per De la Vega, Giner i Pablo de Borriol.

Promeses

La Lliga Promeses va concretar les semifinals el divendres a Sueca, on es va tancar la fase regular. Martí II, Julián i Manel han acabat líders amb 13 punts i es jugaran la passada a la final contra David, Néstor i Adrià, quarts amb 4 punts.

L’altra eliminatòria enfrontarà a José Salvador, Javi i Sergio contra Kevin, Pablo i Pablo S, segon i tercer en la taula amb 12 i 10 punts respectivament.

Una vegada configurats els enfrontaments, falta assignar els trinquets mitjançant sorteig que tindrà lloc esta vesprada. Una semifinal es jugarà en el trinquet Pelayo el dijous vinent i l’altra tindrà lloc a Massamagrell el dimarts 17.