El Trofeu Mixt masymas torna hui a l’activitat amb la disputa de la primera semifinal de les modalitats d’escala i corda i raspall. Com el de la Safor és un recinte més propi de la raspada, primer es decidirà l’eliminatòria que enfrontarà a Soro III, Jesús i Conillet contra Pere Roc II, Javi i Herrera.

La formació del campió individual arriba en condició de millor equip dels quarts de final mentre que Pere Roc II i els seus companys han passat en la repesca. Tot i això, el nivell és parell i el favoritisme és qüestió de gustos perquè els dos trios tenen armes per a fer seu el triomf.

Les característiques de les tres línies del conjunt de Soro III conviden a intuir que optaran per treballar-se el quinze. Tant el de Massamagrell com Jesús són pilotaris potents però sobretot passadors. De la contra és més factible pensar en un joc més directe, amb la tàctica principal de tancar el quinze per la via ràpida.

El trinquet d’Oliva, per nou i desconegut per als protagonistes, no se sap a qui podria afavorir. Això sí, les seues generoses dimensions són sobretot propícies per a Soro III i Javi. A continuació, en la semifinal de raspall, Moltó i Canari jugaran contra Sergio i Brisca. En qualsevol altre escenari s’hauria d’assenyalar al també campió individual, Moltó, com a favorit. Però Oliva és la casa de Brisca i eixe pot ser un punt a favor.

Independentment del trinquet, l’equilibri sembla assegurat si els quatre pilotaris rendeixen d’acord al seu nivell habitual. Al rest, Moltó està un punt per davant de Sergio però el de Genovés també és un referent. I davant, Brisca és ara, en teoria, més determinant que Canari, però el de Xeraco també sap concretar.

Següent parada, Guadassuar

El cartell de les dues finals es decidirà demà dimecres en el trinquet de Guadassuar. En este cas l’ordre serà invers i primer es jugarà la partida a raspall amb Jeffry, Sanchis i Néstor contra Punxa, Dorín i Tonet II.A continuació, torn per al joc per dalt corda amb Puchol II, Nacho i Héctor contra Miguel, Dani i Carlos.

En este cas es tracta dels equips que han superat la ronda de quarts de final en segona i tercera posició. Els guanyadors s’enfrontaran pels seus respectius títols contra els supervivents de hui, el diumenge dia 22 en el trinquet de Pedreguer.