Si la pluja ho permet, el trinquet de Massamagrell acollirà esta vesprada (17:00 hores) la partida que tancarà la fase regular de la Lliga Dos Caixa Popular: Pablo i Bueno contra Ferrer, Jordi i Martí. Si el líquid element fa acte de presència, la confrontació es disputarà demà a Vila-real. La parella té el lloc assegurat en les semifinals, però no el trio, que necessita un punt per a classificar-se. En cas contrari els beneficiats seran Marc i Pepet, que a hores d´ara ocupen la quarta posició en la taula.

A més de Pablo i Bueno, els altres equips que estaran en la següent fase són el compost per De la Vega, Herrera i Néstor i el de Giner, Sacha i Manel. Les semifinals es jugaran els dies 15 i 16 de maig en els trinquets de La Pobla de Vallbona i Borriana.

En la Lliga Promeses Caixa Popular, la Federació de Pilota Valenciana va sortejar ahir els trinquets de les semifinals. La primera eliminatòria es jugarà el dijous en el trinquet Pelayo on José Salvador, Javi Font i Sergio jugaran contra Kevin, Pablo i Pablo Salvador.

La segona semifinal està programada per al dimarts de la setmana pròxima en el trinquet de Massamagrell on Martí II, Julián i Manel s´enfrontaran a Salva, Álvaro i Pablo de Petrer.