La jornada definitiva de la fase regular de la Lliga Dos Caixa Popular està fent-se de pregar. La partida enfrontarà a Pablo de Borriol i Bueno contra Ferrer, Jordi i Martí i el resultat determinarà quin és el quart semifinalista. Els aspirants són Ferrer i els seus companys, que necessiten un punt, així com Marc i Pepet, que en este moment ocupen la quarta posició.

En el calendari de la competició, la partida estava programada per al passat diumenge en el trinquet de La Pobla de Vallbona. Però es va ajornar fins ahir en Massamagrell, on tampoc es va disputar, també a causa de la pluja. La tercera opció era jugar-la hui a Vila-real però la Federació de Pilota va comunicar ahir que finalment es completarà demà en Pelayo.

Amb açò, el trinquet de la capital acollirà una maratoniana sessió amb tres partides. La vesprada començarà a les 16:30 hores amb la primera semifinal de la Lliga Promeses Caixa Popular que enfrontarà a José Salvador, Javi i Sergio. A continuació, torn per als jugadors professionals, amb Santi, Jesús i Herrera contra Marc, Salva i Conillet. Per últim es disputarà la partida de la Lliga Dos.

Els responsables del trinquet de Pelayo informen ahir que el preu de les entrades no s´incrementarà pel fet que es juguen tres partides i que serà el preu habitual de les sessions del dijous. La Catedral també tindrà activitat el dijous de matí doncs es farà la presentació de la partida de restos contra mitgers del dissabte vinent.