A una partida de la final

El trinquet de Guadassuar acull la penúltima jornada del Trofeu Masymas

11.05.2016 | 11:08
A una partida de la final

Els primers espases de les modalitats del raspall i l´escala i corda es traslladen hui fins al trinquet de Guadassuar on es tancaran les semifinals del Trofeu Mixt Masymas.

Primer ocuparan la pista els pilotaris de pantaló curt: Punxa, Dorín i Tonet II s´enfrontaran a Jeffry, Sanchis i Néstor. Es tracta dels equips que han acabat els quarts de final en segona i tercera posició i els dos superaren les seues eliminatòries amb certa autoritat.

Tot i que igualment compensats, els equips són distints en les seues característiques. La formació de Punxa té en el rest de Piles al seu líder i en teoria serà ell el primer a espentar. Al mig, Dorín és la pausa, un especialista en parar les escomeses rivals i amagar la pilota per a evitar la rematada. I en la punta, Tonet II ofereix joc elèctric, rapidesa per a acabar el quinze.

En la contra, la figura i les principals opcions de victòria es troben al mig, en l´esquerra de Sanchis. Però atenció perquè Jeffry va completar una molt bona actuació en la confrontació de quarts de Bellreguard contra Ian, Roberto i Pau. En eixa mateixa partida, Néstor va jugar per als seus companys però va complir quan va haver d´entrar en acció.

Una vegada resolta la semifinal de raspall es penjarà la corda perquè Puchol II, Nacho i Héctor II s´enfronten a Miguel, Dani i Carlos. Estos equips també van ser justos vencedors de les seues eliminatòries de quarts però patiren per a aconseguir la passada.

De nou es tracta d´equips amb característiques i armes distintes. El de Puchol II, que per cert continua com una poma, té molta més pegada. Però la tècnica del de Miguel és considerablement major.

Soro III i Moltó, a la final
El torneig va visitaren el dia d´ahir el trinquet d´Oliva per a la disputa de la primera semifinal de les dues disciplines. Els equips de Soro III i Moltó van resultar vencedors. Primer va ser el campió individual de l´escala i corda qui va aconseguir la classificació en companyia de Jesús i Conillet. Enfront jugaren Pere Roc II i Javi. Herrera, punter de l´equip, va ser baixa de matí per una malaltia i els seus companys demanaren als organitzadors jugar en parella. La superioritat numèrica va ser clau en el desenllaç del joc tot i la formidable actuació de Pere Roc II en la partida.
Després, el campió individual del raspall i Canari s´imposaren a Sergio i Brisca per 25-15. Els guanyadors començaren sent clars dominadors però en la segona meitat sí que trobaren més oposició, principalment per part de Sergio.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine