Els primers espases de les modalitats del raspall i l’escala i corda es traslladen hui fins al trinquet de Guadassuar on es tancaran les semifinals del Trofeu Mixt Masymas.

Primer ocuparan la pista els pilotaris de pantaló curt: Punxa, Dorín i Tonet II s’enfrontaran a Jeffry, Sanchis i Néstor. Es tracta dels equips que han acabat els quarts de final en segona i tercera posició i els dos superaren les seues eliminatòries amb certa autoritat.

Tot i que igualment compensats, els equips són distints en les seues característiques. La formació de Punxa té en el rest de Piles al seu líder i en teoria serà ell el primer a espentar. Al mig, Dorín és la pausa, un especialista en parar les escomeses rivals i amagar la pilota per a evitar la rematada. I en la punta, Tonet II ofereix joc elèctric, rapidesa per a acabar el quinze.

En la contra, la figura i les principals opcions de victòria es troben al mig, en l’esquerra de Sanchis. Però atenció perquè Jeffry va completar una molt bona actuació en la confrontació de quarts de Bellreguard contra Ian, Roberto i Pau. En eixa mateixa partida, Néstor va jugar per als seus companys però va complir quan va haver d’entrar en acció.

Una vegada resolta la semifinal de raspall es penjarà la corda perquè Puchol II, Nacho i Héctor II s’enfronten a Miguel, Dani i Carlos. Estos equips també van ser justos vencedors de les seues eliminatòries de quarts però patiren per a aconseguir la passada.

De nou es tracta d’equips amb característiques i armes distintes. El de Puchol II, que per cert continua com una poma, té molta més pegada. Però la tècnica del de Miguel és considerablement major.

Soro III i Moltó, a la final

El torneig va visitaren el dia d’ahir el trinquet d’Oliva per a la disputa de la primera semifinal de les dues disciplines. Els equips de Soro III i Moltó van resultar vencedors. Primer va ser el campió individual de l’escala i corda qui va aconseguir la classificació en companyia de Jesús i Conillet. Enfront jugaren Pere Roc II i Javi. Herrera, punter de l’equip, va ser baixa de matí per una malaltia i els seus companys demanaren als organitzadors jugar en parella. La superioritat numèrica va ser clau en el desenllaç del joc tot i la formidable actuació de Pere Roc II en la partida.

Després, el campió individual del raspall i Canari s’imposaren a Sergio i Brisca per 25-15. Els guanyadors començaren sent clars dominadors però en la segona meitat sí que trobaren més oposició, principalment per part de Sergio.