ESCALA I CORDA / RASPALL

Els equips de Puchol II i Jeffry jugaran pel títol

El cartell de la final del Trofeu Mixt Masymas es va decidir a Guadassuar. L´eliminatòria de raspall va ser la més equilibrada

12.05.2016 | 14:37
Puchol II, Nacho i Héctor II superaren a Miguel, Dani i Carlos.

El trinquet de Guadassuar va ser l´escenari on ahir es va concretar el cartell de les dues finals del Trofeu Mixt Masymas. Jeffry, Sanchis i Néstor s´han classificat per a la de raspall mentre que Puchol II, Nacho i Héctor II jugaran la d´escala i corda. La principal conclusió que es pot extraure de la jornada és que els ara ja finalistes arriben pletòrics al tancament de la competició.

La semifinal de raspall va estar més equilibrada i es va decidir quan Jeffry i els seus companys trencaren amb la dinàmica de sumar des del dau. Açò va passar quan el marcador reflectia iguals a 15. Fins a eixe moment el domini va anar per barris. I encara que sempre sumava el que feia el traure, les alternatives eren constants i en alguns jocs hi hagué intercanvis de val abans del desenllaç per 25-15.

L´equip que continua endavant, el de Jeffry, va en clara progressió ascendent en el torneig. Ahir, el rest es va mostrar molt segur i la seua pilotada feia mal per violenta. Igual va passar amb Sanchis, molt actiu durant tota la confrontació, tot i que la consigna rival era que no entrara en joc. Néstor també mereix una menció especial. A Guadassuar se li va veure més confiat en les seues possibilitats que a Bellreguard i això va afavorir que fóra més protagonista, sobretot en l´atac.

En l´eliminatòria per dalt corda, Puchol II, Nacho i Héctor II superaren a Miguel, Dani i Carlos per 60-35. Llevant algun moment puntual, quan la partida ja pareixia sentenciada, els guanyadors van ser clars dominadors.

Miguel, Dani i Carlos compliren i digueren adéu d´una manera honrosa. Però és que davant estava Puchol II, un tità, que torna a estar en un d´eixos moments en els quals dóna igual com el busques. Si la vaqueta arriba per davant, rema; en els rebots i els caps, mata quan es gira; i si la té bona per a buscar-la d´aire, a per ella.

L´aportació de Nacho i Héctor II també va influir en què la partida anara més bé decantada. El de Beniparrell està ara per a gaudir del seu joc. La pilota l´ix de les mans violenta i amb criteri. A més està ràpid i sol trobar-la en la posició més idònia per a la rematada. Davant, Héctor va fer l´habitual: ell deixa el protagonisme als altres però quan apareix és per a respondre bé.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine