En la seu federativa, i amb la presència de jugadors del torneig, s’ha procedit al sorteig de les eliminatòries dels diferents nivells del torneig.

Els jugadors s’han agrupat per nivell de joc respecte a passades edicions i per la seua participació en les competicions per equips. La sort ha determinat les següents eliminatòries en primera categoria: el jove Pau del Marquesat s’enfrontarà a Jose, mitger de Borbotó; el recuperat Samper d’Albuixech es mesurarà en el duel de mitgers amb Llopis de Faura, completant la primera fase de partides l’eliminatòria entre el Xato d’Almenara i Moises de Foios, jugador que porta una important progressió en les últimes temporades.

En segona categoria jugaran Fede de Montserrat amb Paco de Borbotó, i Pere del Marquesat amb Carlos de Sollana. Ja en tercera A serà Nicasio del Marquesat qui s’enfronte amb Chenoll de Manises, Bauset de Foios amb Dani de Naquera i Enric de Borbotó amb Joan del Tamborí. Completarà el torneig la tercera B, en la qual Enrique de Foios es mesurarà amb Salvador del Marquesat, un altre jugador del Marquesat, Vicente, tindrà com rival a Pedro del Manises, tancant la competició l’eliminatòria entre Felip del Massalfassar i Pedro d’Onda. Tot està preparat per a un altre emocionant torneig a l’Individual de Galotxa.