El trinquet de Borriana acollirà esta vesprada la disputa de la segona semifinal de la Lliga Dos Caixa Popular que enfrontarà a De la Vega, Herrera i Néstor contra Ferrer, Jordi i Martí. La partida tancarà la sessió en el recinte castellonenc.

El trio encapçalat per De la Vega es presenta com a favorit doncs es tracta del millor equip amb diferència de la fase regular, en la qual va acabar líder en solitari amb quatre victòries i solament una derrota. A més, la partida perduda va ser per la mínima i quan ja tenien la passada per a les semifinals assegurada.

Ferrer i els seus companys han accedit a la fase final com a quarts classificats amb un bagatge de dues victòries i tres derrotes. Este conjunt està tenint una trajectòria irregular doncs alterna actuacions magnífiques amb altres bastant més discretes. Per a optar al triomf, hui hauran d’oferir la seua millor versió. La primera semifinal es va jugar ahir en el trinquet de la localitat de La Pobla de Vallbona on Pablo i Bueno es van imposar a Giner, Sacha i Manel pel resultat de 60-45.

La parella va ser justa guanyadora tot i que el trio va manar en el marcador durant alguns moments del primer tram. Però la gran actuació de Bueno, ben secundat pel seu escaleter, va capgirar la situació.

Lliga Promeses

En la Lliga Promeses Caixa Popular, Kevin, Sergio i Pablo Salvador esperen a conéixer qui seran els seus rivals en la final. La segona semifinal es jugarà demà en el trinquet de Massamagrell on Martí, Julián i Manel s’enfrontaran a Salva, Álvaro i Pablo de Petrer.