En acabar la partida contra Puchol II i Soro III, Félix va demanar la revenjaPuchol II i Soro III, Félix . El de Dénia havia signat una actuació extraordinària i estava convençut de poder guanyar als dos referents de l’escala i corda, de nou amb Javi com a company i en el mateix trinquet Pelayo. Si fóra precís, està disposat a buscar postors per a repetir en desafiament, amb travessa econòmica pel mig.

A hores d’ara, les possibilitats de satisfer a Félix són remotes. Així ho va manifestar ahir a este diari el responsable de configurar les partides en el trinquet de la capital, Daniel Ribera. Les raons són vàries, però principalment es tracta d’una qüestió de dates.

Segons Ribera, els primers que han de mostrar la seua conformitat per a participar en una partida que se n’ix de la norma i requereix preparació, són els pilotaris. I el dissabte, solament Félix estava per la labor. Javi no va acabar satisfet amb la seua actuació, Soro III no és partidari de les segones parts, independentment de si ha guanyat o perdut, i Puchol II tampoc es mostrava especialment interessat.

Si la voluntat dels protagonistes fóra l’únic inconvenient, tal vegada se’ls podria convéncer amb un gran incentiu econòmic. Però el calendari tampoc deixa opcions per a organitzar l’esdeveniment.

En Pelayo s’hauria de jugar en dissabte, el dia gran. A una setmana vista està descartat. I el cap de setmana següent, Soro III i Puchol II participaran en el tercer aniversari de la nova etapa del trinquet de Vilamarxant. Després, el campió individual s’operarà de la vista i estarà un mes parat; tornarà quan la Copa ja estiga avançada i la disputa d’esta competició deixaria poc marge per al desafiament.

Aniversari

La victòria dels escaleters en Pelayo també ha trastocat el cartell que el trinqueter Peluco havia ideat per a commemorar l’aniversari del recinte de Vilamarxant. En principi anaven a repetir els dos equips amb Pere Roc II i Dani com a novetats.

Javi s’ha autodescartat, segons informa el trinqueter. La principal opció per a substituir-li era Pere, però el campió del Circuit estarà de viatge el divendres 27, que és quan es jugarà la partida. Ara, una opció és que Puchol II, Soro III i Pere Roc II juguen contra Félix, Tomàs II i un tercer. I si la idea no agrada als jugadors, es farà partida normal, això sí, de primeríssim nivell.