ESCALA I CORDA

La possibilitat de la revenja perd força

L´aniversari de Vilamarxant, la Copa i una intervenció quirúrgica a Soro III obligaria a jugar en juliol

16.05.2016 | 12:39
Félix, de qui ha sorgit la idea de la revenja, en un moment de la partida de restos contra mitgers.

En acabar la partida contra Puchol II i Soro III, Félix va demanar la revenja. El de Dénia havia signat una actuació extraordinària i estava convençut de poder guanyar als dos referents de l´escala i corda, de nou amb Javi com a company i en el mateix trinquet Pelayo. Si fóra precís, està disposat a buscar postors per a repetir en desafiament, amb travessa econòmica pel mig.

A hores d´ara, les possibilitats de satisfer a Félix són remotes. Així ho va manifestar ahir a este diari el responsable de configurar les partides en el trinquet de la capital, Daniel Ribera. Les raons són vàries, però principalment es tracta d´una qüestió de dates.

Segons Ribera, els primers que han de mostrar la seua conformitat per a participar en una partida que se n´ix de la norma i requereix preparació, són els pilotaris. I el dissabte, solament Félix estava per la labor. Javi no va acabar satisfet amb la seua actuació, Soro III no és partidari de les segones parts, independentment de si ha guanyat o perdut, i Puchol II tampoc es mostrava especialment interessat.
Si la voluntat dels protagonistes fóra l´únic inconvenient, tal vegada se´ls podria convéncer amb un gran incentiu econòmic. Però el calendari tampoc deixa opcions per a organitzar l´esdeveniment.

En Pelayo s´hauria de jugar en dissabte, el dia gran. A una setmana vista està descartat. I el cap de setmana següent, Soro III i Puchol II participaran en el tercer aniversari de la nova etapa del trinquet de Vilamarxant. Després, el campió individual s´operarà de la vista i estarà un mes parat; tornarà quan la Copa ja estiga avançada i la disputa d´esta competició deixaria poc marge per al desafiament.

Aniversari
La victòria dels escaleters en Pelayo també ha trastocat el cartell que el trinqueter Peluco havia ideat per a commemorar l´aniversari del recinte de Vilamarxant. En principi anaven a repetir els dos equips amb Pere Roc II i Dani com a novetats.

Javi s´ha autodescartat, segons informa el trinqueter. La principal opció per a substituir-li era Pere, però el campió del Circuit estarà de viatge el divendres 27, que és quan es jugarà la partida. Ara, una opció és que Puchol II, Soro III i Pere Roc II juguen contra Félix, Tomàs II i un tercer. I si la idea no agrada als jugadors, es farà partida normal, això sí, de primeríssim nivell.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine