El cartell de la final de la Lliga Dos Caixa Popular es va concretar ahir en el trinquet de Borriana on De la Vega, Herrera i Néstor compliren amb els vaticinis i superaren a Ferrer, Jordi i Martí per 60 per 25. La formació derrotada va posar ganes i mai va baixar els braços però la superioritat dels guanyadors va ser manifesta. El major coneixement del recinte per part de De la Vega també va influir en el resultat.

La final es jugarà el divendres vinent en el trinquet de Sueca on De la Vega, Herrera i Néstor competiran contra Pablo de Borriol i Bueno. En este cas els pronòstics són més parells tot i la contundent victòria del trio en la fase regular on es va imposar per 60-20. Ara, però, la parella està en molt millor forma. L´altra competició en l´àmbit de la promoció patrocinada per Caixa Popular, la Lliga Promeses, visitarà este dimarts el trinquet de Massamagrell per a la disputa de la segona semifinal. Martí II, Julián i Manel s´enfrontaran a Salva, Álvaro i Pablo de Petrer.

L´equip de Martí II és clar favorit per la seua millor trajectòria en la fase regular on va concloure en la primera posició, per la quarta del trio de Salva. La diferència entre els dos equips en eixa ronda ha sigut de 9 punts.