La clara victòria de Puchol II i Soro III contra Félix i Javi havia deixat en dubte l’altra partida de restos contra mitgers programada per a la nit del divendres 27 en Vilamarxant. Finalment es jugarà, però amb canvis en el cartell original: Puchol II, Soro III i Pere Roc II contra Félix, Dani i Tomàs II. A més serà un desafiament: els mitgers han proposat posar en joc la quantitat de 3.000 euros d’eixida i els escaleters han acceptat.

La confrontació es va gestar el diumenge però es va tancar ahir. El mòbil de José Martí ‘Peluco’ bullia perquè el trinqueter s’ha obstinat a organitzar alguna cosa especial en la commemoració del tercer aniversari de la nova etapa del recinte del Camp de Túria. «Volem que s'òmpliga i ha de ser amb una partida distinta i atractiva. El clar desenllaç de Pelayo restava possibilitats a la nostra i l’actuació de Javi tampoc afavoria. Però amb la incorporació de Dani i Tomàs II i amb el fet que siga un desafiament, la cosa canvia», comenta Martí.

Augmentar el nombre de protagonistes a tres per bàndol és, en teoria, favorable als mitgers. Félix ha deixat clar que es defensa a la perfecció al rest mentre que Dani i Tomàs II jugaran en la seua posició natural. No és el cas de Soro III i Pere Roc II, que formaran desplaçats de la seua ubicació. El campió individual es va acoblar a la perfecció en Pelayo. Ara falta comprovar com ho fa l’esquerrà de Benidorm.

Però els pronòstics no solen tindre massa validesa en partides tan peculiars com esta. Sense anar més lluny, Félix i Javi eixien com a favorits el passat dissabte en Pelayo i acabaren cedint per 60-35. Les normes seran les mateixes. Per tant no hi haurà feridors i tant Puchol II com Félix es tiraran la pilota a colp al dau per a iniciar el joc.