Vilamarxant sí que farà restos contra mitgers

Félix, Dani i Tomàs II desafien amb 3000 euros a Puchol II, Soro III i Pere Roc II

17.05.2016 | 11:39
Vilamarxant sí que farà restos contra mitgers

La clara victòria de Puchol II i Soro III contra Félix i Javi havia deixat en dubte l´altra partida de restos contra mitgers programada per a la nit del divendres 27 en Vilamarxant. Finalment es jugarà, però amb canvis en el cartell original: Puchol II, Soro III i Pere Roc II contra Félix, Dani i Tomàs II. A més serà un desafiament: els mitgers han proposat posar en joc la quantitat de 3.000 euros d´eixida i els escaleters han acceptat.

La confrontació es va gestar el diumenge però es va tancar ahir. El mòbil de José Martí ´Peluco´ bullia perquè el trinqueter s´ha obstinat a organitzar alguna cosa especial en la commemoració del tercer aniversari de la nova etapa del recinte del Camp de Túria. «Volem que s'òmpliga i ha de ser amb una partida distinta i atractiva. El clar desenllaç de Pelayo restava possibilitats a la nostra i l´actuació de Javi tampoc afavoria. Però amb la incorporació de Dani i Tomàs II i amb el fet que siga un desafiament, la cosa canvia», comenta Martí.

Augmentar el nombre de protagonistes a tres per bàndol és, en teoria, favorable als mitgers. Félix ha deixat clar que es defensa a la perfecció al rest mentre que Dani i Tomàs II jugaran en la seua posició natural. No és el cas de Soro III i Pere Roc II, que formaran desplaçats de la seua ubicació. El campió individual es va acoblar a la perfecció en Pelayo. Ara falta comprovar com ho fa l´esquerrà de Benidorm.

Però els pronòstics no solen tindre massa validesa en partides tan peculiars com esta. Sense anar més lluny, Félix i Javi eixien com a favorits el passat dissabte en Pelayo i acabaren cedint per 60-35. Les normes seran les mateixes. Per tant no hi haurà feridors i tant Puchol II com Félix es tiraran la pilota a colp al dau per a iniciar el joc.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine