Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular

Bueno decanta una final impressionant

Amb Pablo de Borriol, el mitger alça el títol de la Lliga 2 Caixa Popular

21.05.2016 | 14:32

El trinquet de Sueca es va omplir ahir amb la disputa de les finals de la Lliga 2 i la Lliga Promeses Caixa Popular. En un ambient de luxe, digne de les millor cites professionals, Pablo de Borriol i Bueno es van apropiar del títol de campions de la Lliga 2 després de superar en una partida impressionant a De la Vega, Herrera i Néstor. El mitger de Meliana fou l´actor més destacat entre l´alt nivell mostrat per tots els pilotaris.

Amb la dreta i l´esquerra, alçant els míssils que arribaven de l´altre costat de la corda, Bueno va deixar bocabadats els espectadors i fou el principal artífex del triomf del seu equip, sempre amb la seguretat de Pablo de Borriol darrere.

Presidiren la final el regidor d´Esports de Sueca, Vicent Baldoví, Paclo Alós, de Caixa Popular, i Daniel Sanjuán, president de la Federació de Pilota Valenciana.

En la final de la Lliga Promeses, que es va disputar com a aperitiu de la de la Lliga 2, Kevin, Belda i Pablo van superar amb relativa comoditat a Martí II, Julián i Manel. La trobada va estar dominada en tot moment per l´equip capitanejat per l´escaleter de Borriol, que va arribar a tindre 55-30 al seu favor.

Compartir en Twitter
Compartir en Facebook
Enlaces recomendados: Premios Cine