El trinquet de Pedreguer acull aquest diumengue les finals del Trofeu Mixt Masymas de raspall i escala i corda. En la cita de l’alt, es produirà un enfrontament que en els últims mesos ha sigut una tònica en les competicions de major prestigi: Soro III contra Puchol II. El duel entre els dos escaleters de referència alça passions a la grada i ompli d’espectacle els trinquets. Jesús i Conillet acompanyaran al de Massamagrell, mentre que Nacho i Héctor II seran els gregaris del de Vinalesa.

Esta no serà l’única partida de la vesprada. De fet, el duel d’escala i corda obrirà l’activitat a les 17:00 hores, i la tancarà la final de raspall, en la qual Moltó i Canari tindran en la contra a Jeffry, Sanchis i Néstor. L’actual campió individual es recolzarà en Canari, en gran estat de forma, per tractar de doblegar al local Jeffry, que en la seua primera participació en un gran torneig ha aconseguit col·locar-se a només una victòria del títol. El potent braç esquerre de Sanchis i la velocitat de Néstor li serviran d’ajuda al brau rest de Pedreguer.

L’enfrontament entre Soro III i Puchol II en escala i corda és ara mateix un dels més buscats pels aficionats, i s’ha donat la circumstància que decidirá el Trofeu Mixt Masymas d’escala i corda. Tan lluny com ahir, ambdós es van veure les cares en la partida de festes de Sant Pasqual de Vila-real, el dia gran del trinquet Salvador Sagols. Soro III i Dani superaren per un clar 60-25 a Puchol II i Javi, amb actuació magistral del mitger de Benavites, sempre ben secundat per Quico darrere. Les sensacions de Puchol II no foren positives, el que li dóna un gran marge de millora per a demà. Per a arribar a aquesta final, Soro III i els seus van superar en la prèvia a Marc, Félix i Tomàs II, a Pelayo, per 60-35. En semifinals, el campió individual va vèncer Pere Roc II i Javi a Oliva (60-40). Puchol II, per la seua banda, es va desfer de Francés, Pere i Monrabal a Bellreguard, en la prèvia (60-45). En semis, els rivals foren Miguel, Dani i Carlos, superats per 60-35.

Quant al raspall, Moltó i Canari venceren en la primera partida a Ricard, Moro i Miravalles a Pelayo, per 25-10. En semis, els rivals foren Sergio i Brisca, als que guanyaren a Oliva (25-15). Jeffry, Sanchis i Néstor superaren la fase prèvia contra Ian, Roberto i Pau (25-10), i en semifinals tombaren a Punxa, Dorín i Tonet II (25-15), en partida disputada a Guadassuar.