La primera edició del Trofeu Mixt Masymas va concloure ahir en el trinquet de Pedreguer amb la disputa de les finals d’escala i corda i raspall. Els títols van ser per als equips encapçalats per Puchol II i Jeffry, que van ser molt superiors als seus rivals.

En la partida per dalt corda, Puchol II, Nacho i Héctor II es van imposar a Soro III, Jésus i Conillet per 60-25. D’esta confrontació cal destacar especialment l’exhibició del rest de Vinalesa, que va fregar la perfecció. Puchol II va jugar molt còmode i ha va fer tot fàcil, destacant sobretot en l’execució dels rebots, la seua principal arma ahir a Pedreguer. Davant, Nacho també va aportar en gran mesura amb la seua velocitat per a ficar-se davall de la pilota i la violència del colp posterior.

En els primers compassos, els dos equips van fer bona la seua posició en el rest, la ubicació més idònia per a sumar en el trinquet de Pedreguer. Tot i això, els parcials eren lluitats i la ‘postura’ variava d’acord als gustos personals dels presents. En uns jocs es cantava a favor dels rojos i en altres eren els blaus els favorits. I amb bon ritme i millor joc, la final va avançar fins al 25-30 per al trio de Puchol II. La final prometia, però prompte es va decantar.

Va ser a continuació quan va començar la desfeta roja. Puchol II, Nacho i Héctor II trencaren amb la dinàmica de la partida en sumar al rest en un joc tàctic i perfectament executat perquè sempre buscaven l’esquerra dels rivals. A continuació, un altre parcial per al caseller dels després campions, en esta ocasió propiciat pels exquisits rebots de Puchol II. El de Vinalesa convertia en or tot el que tocava i quan apareixien els companys també era per a sumar.

La consecució d’estos jocs i la inseguretat de Conillet en la ferida va deixar tocat al trio del campió individual, que va traure l’orgull per a maquillar el resultat però es va haver de rendir davant uns rivals que cada vegada jugaven més segurs, tranquils i confiats. I al cap de poc es va acabar la final amb el definiu tanteig de 60-25.

Molta menys història va tindre la final de raspall on Jeffry, Sanchis i Néstor superaren a Moltó i Canari pel resultat sabater de 25-0. Tanta va ser la superioritat del trio, que en vint minuts van liquidar la partida.

El gran dominador del raspall, Moltó, va estar desconegut. La pilota no li anava i, sense la seua espenta, la parella va estar a mercé dels contraris, que isqueren molt motivats. Sanchis va ser el líder, però per moments va cedir el protagonisme a Jeffry i Néstor. I és que el rest volia agradar en sa casa i el punter de Pego vol reivindicar-se sempre que juga amb les figures.