Genovés II passarà esta vesprada, de nou, per la taula d´operacions. El jugador serà intervingut en l´Hospital 9 d´Octubre de València per a solucionar els seus problemes en el maluc.

Genovés II estava ultimant la reaparició després de superar una greu lesió, una fractura de peroné i lligaments, que l´ha tingut apartat dels trinquets des del passat mes de setembre. Però ha sigut en el moment d´intesificar les sessions preparatòries quan ha detectat la nova malaltia, ara en el maluc, que probablement perllongarà la seua baixa durant uns quatre mesos.

El pilotari explicava ahir a SUPER que podria haver tornat a jugar sense passar pel quiròfan. «Però no seria el Genovés II que coneix el públic i ho he descartat. Tal vegada m´haguera defensat formant en trios. Però ho pense i crec que seria com enganyar a la gent i a mi mateixa. Si estic és, al màxim nivell, o no estic. A més, a mitjà termini és probable que el mal fóra major i la solució més complicada», explica Genovés II.

Tot i l´infortuni, el pilotari es mostra optimista, principalment perquè el cartílag, l´element més important en estes situacions, està relativament bé. A més parla amb coneixement de causa, perquè és fisioterapeuta i està estudiant medicina: «En els divesos graus que pot tindre la lesió, esta vegada he tingut sort».

Genovés II es posarà en mans de Pablo Gastaldi, traumatòleg de la seua total confiança que ja li ha intervingut en altres ocasions. «Últimament el veig més que a la meua núvia», bromejava. Recentment, Gastaldi també ha operat al raspador Waldo i a León, ambdós molt vinculats a Genovés II.